StoryEditorOCM
KošarkaŠKOLARCI POD KOŠEVIMA |

NOVA POBJEDA U BEOGRADU Tići ‘Gundulići‘ dobili i predstavnika Crne Gore, sutra borba za finale

Piše Tonči Vlašić
16. rujna 2021. - 10:39
Svjetske školske sportske igre u Beogradu - učenice OŠ Ivana Gundulića (na slici detalj iz utakmice s Ukrajinom) se natječu u košarciIsf

Učenice Školskog sportskog društva 'Gunudulić' Osnovne škole Ivana Gundulića u košarci ostvarile su novu pobjedu, te su zauzele drugo mjesto u prvom krugu na Svjetskim školskim sportskim igrama, koje se održavaju u Beogradu.

Ilma Šarotić, Martina Lončar, Paula Lobaš, Mia Mirović, Danijela Đurić, Laura Kusalo, Andrea Milat, Una Majstorović i Dolores Stabile pod vodstvom Alme Majstorović i Ane Medo dobile su u 3. kolu predstavnika Crne Gore sa 67:32, te su prvi krug zaključile s dvije pobjede i jednim porazom. Na startu su pobijedile predstavnika domaćina, Srbije, a zatim poražene od predstavnica Ukrajine. Prvi krug zaključen je utakmicom između domaćina i predstavnica Ukrajine, prvog favorita za zlato, koji je slavio s 58:40.

67 KOŠEVA

Koševe za ekipu Osnovne škole 'Ivana Gundulića' protiv predstavnika Crne Gore postigle su: Milat (8), Mirović (2), Đurić (2), Lončar (20), Kusalo (6), Stabile (10), Majstorović (9) i Lobaš (10).

image
Svjetske školske sportske igre u Beogradu - učenice OŠ Ivana Gundulića (na slici detalj iz utakmice s Ukrajinom) se natječu u košarci
Isf

'Gundulić' će u polufinalu igrati protiv predstavnika Srbije, a Ukrajinke protiv predstavnika Crne Gore (četiri su sastava na Igrama). Polufinala su na rasporedu Igara u petak, 17. rujna, a utakmica za broncu, te finale u subotu, 18. rujna.

20. travanj 2024 08:57