StoryEditorOCM
KošarkaBRAVO!

Dubrovkinja Ella Majstorović, košarkašica Raguse, među laureatima Nagrade Hrvatskog olimpijskog odbora ‘Dražen Petrović‘!

Piše Tonči Vlašić
9. rujna 2022. - 20:34

Dubrovački sport je opet među laureatima Nagrade Hrvatskog olimpijskog odbora ‘Dražen Petrović’. Najuspješnija ženska ekipa je kadetska košarkaška reprezentacija, koje je nedavno na Europskom prvenstvu u Portugalu osvojila broncu, a čijem je osvajanju uvelike doprinijela Dubrovkinja Ella Majstorović, košarkašica Raguse. Majstorović je bila prva asistentica Eurobasketa!

Nagrade najuspješnijim sportašicama i sportašima Lijepe naše do 20 godina, te najvećim sportskim nadama do 16 godina uručene su na svečanosti u Muzejsko memorijalnom centru Dražen Petrović u Zagrebu.

Laureati u pojedinačnoj konkurenciji su skijašica Zrinka Ljutić i tenisač Mili Poljičak, momčad godine je juniorska reprezentacija u rukometu na pijesku, najuspješniji sportski par, štafeta ili posada mlađih dobnih kategorija su juniorski veslački dvojac na pariće u sastavu Roko Bošković i Davor Poljančić, a najveće nade hrvatskog sporta su atletičarka Jana Koščak I skakač u vodu Matej Nevešćanin.

image

Laurati ovogodišnje Nagrade ‘Dražen Petrović‘, koju dodjeljuje Hrvatski olimpijski odbor

Dragan Matić/Cropix

16. travanj 2024 09:57