StoryEditorOCM
ZabavaVELIKI ZAVODNIK|

VIDEO: Zdravko Čolić koji je u Dubrovniku snimao spot, priznao da je ljubovao s članicom jednog od najpopularnijih bendova svih vremena

Piše dv
17. rujna 2021. - 11:14

Zdravko Čolić glasio je za jednog od najvećih zavodnika na ovim prostorima. Miljenik žena je ipak svih iznenadio kad je priznao da je čak ljubovao i s članicom jednog kultnog benda, otkriva Slobodna Dalmacija. 

Pjevač je predstavljao Jugoslaviju 1973. na Eurosongu u Luksemburgu s pjesmom 'Gori vatra'. Iste godine Švedsku je prezentirala ABBA. Frida Lyngstad s kojom se spetljao Čolić bila im je prateći vokal.

“Fridu iz grupe ABBA sam upoznao na Pjesmi Eurovizije, gdje bih drugo. Poslije je uslijedio poziv na vikend. Djelovalo je obećavajuće, ali sam se nakon cijele te trodnevne idile osjetio upotrebljenim poput instant-juhe. Skuhaš za pet minuta, pojedeš vruće i to je to", ispričao je Čolić.

"A sve je bilo tu: i brvnara i kamin i svijeće i cvijeće, kockaste zavjesice i stoljnjaci, pečena riba u foliji sa bademima i eterična ulja… Ali, ona prava, jedinstvena, luđačka strast, koja se dogodi između muškarca i žene, je izostala. Nije bilo spontanosti, pa je sve izgledalo kao kad zakažeš vežbanje udvoje u teretani", dodao je.

Što se točno dogodilo među njima ne zna se. Pjevač je ovo priznanje iznio 1997., a posljednjih 20 godina je u sretnom braku sa suprugom Aleksandrom s kojom ima dvije kćeri.

Inače, jedna od najvećih glazbenih zvijezda regije Zdravko Čolić sa atraktivnom srpskom manekenkom Tijanom Šarenac, u Dubrovniku je 2018. godine snimio spot za pjesmu 'Kuća puna naroda' sa studijskog albuma 'Ono malo sreće'.

26. travanj 2024 01:06