StoryEditorOCM
Zabavagreška u koracima

Video mladenke o tome kako joj je mama ‘upropastila vjenčanje‘ postao viralni hit s milijunima pregleda: ‘Još uvijek nisam preboljela ovo...‘

Piše dv
8. listopada 2022. - 13:27

Bilo pretjerano ili ne, činjenica je da je vjenčanje mnogim mladenkama najvažniji dan u životu. Za njega se ponekad pripremaju i godinama. A kada netko naruši tako dugo čekani trenutak, pa makar vam bio najbliži, izazove bijes i ljutnju.

To se dogodilo jednoj mladenki, Phaedri Peer, koja je čekala šest mjeseci da na vjenčanju okupi djeveruše i pokaže im svoju veliku bijelu vjenčanicu. I kada je konačno došao taj trenutak, između mladenke u vjenčanici i od slatkog iščekivanja napetih djeveruša ispriječila se mladenkina majka koja je protrčala između njih baš u trenutku otvaranja vrata, donosi Slobodna Dalmacija.

Phaedra je video objavila na TikToku i napisala: "Kada čekaš šest mjeseci da napraviš otkrivanje vjenčanice za svoje djeveruše... a tvoja majka to uništi. Još uvijek nisam preboljela ovo". Njen video ima do sada preko 17 milijuna pregleda, a uz sućutne poruke upućenih njoj, ima i onih što brane majku koja se htjela samo maknuti s puta i s ostalima uživati u kćerinoj vjenčanici, prenosi Mirror.

Možemo se samo ponadati da će Phaedra uspjeti zaboraviti ovu traumu i smoći snage oprostiti majci, a da se drugim mladenkama neće događati ovakve stvari. A vi, mame, sklonite se na vrijeme.

22. svibanj 2024 18:26