StoryEditorOCM
ZabavaGLAMUROZNO, A DRUGAČIJE

Veliki zaokret: Maja Šuput prvi je put slavila rođendan bez velikog društva, već večeras čeka je novi izazov

Piše DV/Ines Stipetić/Gloria.hr
24. rujna 2022. - 11:49

Glamur, pjesma, ples, smijeh, veliko društvo… To je ono u čemu Maja Šuput najviše uživa. No, pjevačica i TV voditeljica nakon dugo vremena zaželjela se malo mira i svoj je rođendan proslavila na intimnoj večeri u jednom riječkom luksuznom hotelu, samo uz supruga Nenada Tatarinova, otkriva gloria.hr.

"Prvi put odlučila sam proslaviti rođendan samo sa svojim mužićem. Večeras samo ljubav... Vrijeme samo za nas", napisala je svom Instagram profilu uz fotografije koje su otkrile u kakvoj je haljini provela tu posebnu večer.

image

Maja na zagrebačkoj špici

Josip Moler/Cropix/Cropix

Crnu dugu haljinu s velikim prorezima na bokovima za nju je, kao uostalom i sve ostale haljine, kreirao njezin stilist Marko Grubnić. Haljinom je istaknula svoju vitku liniju, a prorezi kao i uzdignuta ramena dodali su dozu dramatičnosti i savršeno se uklopili u noir stil koji ove godine vlada modnim pistama.

Marko Grubnić nam je otkrio kako je osmislio njezin rođendanski izgled.

image

Maja Šuput sniam selfie

/Slobodna Dalmacija

"Maja me nazvala i rekla - napravi mi haljinu i molim te da bude elegantna, fina, ali i seksi. A sve je krenulo od sandala ukrašenih kristalima koje izgledaju kao Pepeljugine staklene cipelice. Želio sam da one budu u prvom planu pa je haljina nešto kraća od klasičnih dugih haljina koje prekrivaju stopala. Zato sam odabrao i crnu boju, a izrađena je od pliša koji haljini daje dozu elegancije i glamura", rekao je.

Marko nam je otkrio i kako je nastala njezina vesela rođendanska fotografija s ružičastim balonima na vrhu jedne zgrade koju je pjevačica objavila nekoliko dana ranije.

"Nije bilo nikakvog druženja već smo htjeli napraviti jednu fotografiju za Instagram, da bude vesela, prava rođendanska i nagovorili smo ju da se popne na krov što je ona kao pravi profesionalac odradila iako s grčem u želucu jer se užasno boji visina. No to je Maja, profesionalac od glave do pete", navodi gloria.hr.

20. travanj 2024 04:48