StoryEditorOCM
ZabavaLJETO JE POČELO

Uspoređuju je s Megan Fox: naša prezgodna akademska slikarica pokazala atribute na jednoj dubrovačkoj plaži

Piše I. P./SD
6. lipnja 2024. - 08:26

Koprivničanku Deniss Grgić (29) zbog njezina atraktivnog izgleda uspoređuju s Megan Fox, no prije svega ona je akademska slikarica, magistra slikarstva i influencerica.

Na Odsjeku grafike na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu završila je preddiplomski studij, a na Odsjeku slikarstva diplomski, gdje stječe titulu magistre slikarstva. Diplomirala je na temu „Kruzi“, povezujući povijesne stećke u kontekst današnjeg vremena i slikarskom tehnikom stvorila umjetnička djela.

image

Deniss Grgić

Bruno Sirčan

Tijekom studija promišljala je kako umjetnost približiti svojoj generaciji pa je uz studenske poslove prepoznala Instagram kao platformu da uz svoje fotografije provlači i fotografije svojih slikarskih djela.

image

Deniss Grgić

Bruno Sirčan

Šira javnost imala ju je prilike upoznati u "Plesu sa zvijezdama" početkom godine, nakon čega je Deniss na Instagramu na kojem je prati gotovo 100.000 ljudi nastavila svoj projekt Deniss Jo Dena, s osnovnom idejom stapanja svojega umjetničkog djela i nje same u jednu cjelinu.

image

Deniss Grgić

Instagram

Sad je ova seksi umjetnica na svojim društvenim mrežama objavila fotografije na kojima uživa na plaži u Dubrovniku. U kupaćem kostimu otkrila je svoje seksi atribute, a pratitelji su joj redom dijelili same komplimente.

25. lipanj 2024 04:54