StoryEditorOCM
Zabavakakadu look

Tina Leko priznala da je isprva nogometaš Ivan uopće nije zanimao, ali jedan je papirić bio ključan, ljubav se rasplamsala, a prosidba je bila kao u filmovima

Piše PSD.
5. siječnja 2023. - 08:33

Zanimljivi su i isprepleteni životni putevi trojice "bijelih asova", sadašnjeg trenera Hajduka Ivana Leke, trenera Marseillea Igora Tudora te Stipe Pletikose, tehničkog direktora u HNS-u. Život ih nije spojio samo na nogometnim travnjacima, već su postali pravi prijatelji te su se i njihovi romantični putevi isprepleli, piše Slobodna Dalmacija.

image

Leko i vjenčani kum Stipe Pletikosa

Nikola Vilić/Cropix

Kada je upoznala sadašnjeg supruga Ivana Leku, Tina, tada studentica ekonomije, kaže da je tadašnji nogometaš Hajduka uopće nije zanimao. Svaki su se vikend viđali na matineji u splitskoj diskoteci Kakadu, ali na njegove poglede uopće nije reagirala.

- Jednog sam dana šetala rivom s prijateljicom. Prišao mi je Ivan i pokazao papirić s mojim brojem telefona i pitao može li me nazvati da izađemo. Pitanje je bilo popraćeno neodoljivim osmijehom i zavodničkim pogledom - ispričala je u jednom razgovoru za Jutarnji list Tina, koju je Ivan zaprosio nakon šest godina veze, a darovao joj je cvijeće te je u jedan pupoljak stavio dijamantni prsten.

Poznat je iznimni prijateljski odnos Leke s Igorom Tudorom i Stipom Pletikosom. Baš je Leko odigrao i jednu od ključnih uloga u povezivanju Stipe i njegove supruge Angele s kojima su dupli vjenčani kumovi.

- Gledala se neka utakmica i sve je bilo puno nogometaša, a u trenutku kada je u prostoriju ušao Stipe, ostala sam ukočena - kao da me udario grom! Odmah sam se zaljubila, a upoznali su nas Ivan Leko i Vik Lalić - ispričala je Angela Pletikosa, tada studentica Pravnog fakulteta.

image
Joško Ponoš/Cropix

Stipe Pletikosa i Angela Puljak vjenčali su se također 2003. nakon pet i pol godina veze, a njihova se ljubav dogodila u splitskom okupljalištu Miss.

Leko i Tudor također su kumovi, a sada su za kormilima dvaju vatrenih klubova, ili kako je Hari Vukas kazao: "Marseille je francuski Hajduk".

Eto, sada dva kuma vode dva "Hajduka". Neka je sa srećom.

image

Igor Tudor i Ivan Leko

Paun Paunovic/Cropix/
04. svibanj 2024 03:58