StoryEditorOCM
ZabavaSarah Dallas otkrila Kraš

TikTokerica oduševljena Dubrovnikom i hrvatskim pralinama

Piše L. V.
30. svibnja 2024. - 12:47

Hrvatski slatkiši oduševljavaju! Tko bi rekao da jedne praline hrvatskog velikana slatkih delicija Kraša mogu izazvati ovakav šok kao što su to učinile kod mlade Amerikanke. TikTokerica Sarah Dallas stigla je prvi put u Hrvatsku, sletjela u Dubrovnik i odsjela u Dubrovnik Rixos Premiumu, a njezini followeri oduševljeno lajkaju, pokušavaju otkriti i komenitraju kakvi su to slatkiši koje je dobila u hotelu pa poželjela još. Komentirali su jesu li mliječne, Griotte ili Bananko.

@sarah_gator Replying to @Tino can you read the flavor?? @Rixos Hotels gets ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ from me!!! #croatia #dubrovnik #chocolate #europe #rixos ♬ original sound - Sarah-Dallas Dog Walker?

"Vratila sam se u hotel, dobila ovu pralinu, probala je i pitala ih imaju li još, a oni su mi, zamislite, dali cijelu vrećicu slatkiša!" - oduševljeno je na videu zabilježila Sarah, a onda su krenuli komentari kako je to Kraš, kako su to sigurno Griotte koje u sebi imaju višnju i liker, dok jedan od komentatora nije objasnio kako su to Kraševe praline s mliječnim punjenjem.

image

TikTokerica Sarrah Dallas u Dubrovniku je probala Kraševe praline

Screenshot Tiktok/

U slijedećem videu Sarah je pokazala i presjek praline i objasnila da osjeća i okus banane i odmah je stigao komentar - punjene su Banankom.

@sarah_gator Replying to @blum3_33 @KRAŠ I got this from @Rixos Hotels in Dubrovnik!! Pls help with the flavor #dubrovnik #croatia #chocolate #kraš #zagreb ♬ original sound - Sarah-Dallas Dog Walker?

Čak dva videa posvetila je Krašu i njihovim slatkišima koje, izgleda, nosi gdje god ide. Hotelu je zbog te geste dala čistu peticu.

image

TikTokerica Sarah Dallas oduševila se prizorom ribanja na Peskariji

Screenshot Tiktok/

Već prvog dana u Gradu naletjela je na Peskariji na gospođu Žanetu koja je ribala i uhitila nešto pa se oduševila i time, kao naravno i samim Gradom.

25. lipanj 2024 18:16