StoryEditorOCM
ZabavaPROSLAVA ZA NAJBLIŽE

Tata Huljić rezimira: kum Tomaž doveo je svoju kuharsku ekipu iz Slovenije, pripremale su se Michelinove delicije, na vjenčanju nije bilo benda ni DJ-a

Piše Maja Kruhak/JL
20. veljače 2022. - 14:37

.- Sretan sam što je vjenčanje proteklo u divnoj atmosferi i što je to bila intimna večer s ljudima koje znamo cijeli život, s nekima od njih i po trideset, četrdeset godina i koji su nam obilježili živote. Bilo nas je pedesetak - rekao nam je Tonči Huljić kojeg smo uspjeli dobiti na telefon u nedjelju iza podneva, nakon što se malo odmorio od proslave vjenčanja svoje kćeri Hane i Petra Graše, objavio je Jutarnji list.

- Bio je to važan trenutak za cijelu našu obitelj.

image
Joško Šupić/Cropic

Omiljeni skladatelj ukratko je opisao večer koja je, kako kaže, ponajviše nalikovala na sjajno obiteljsko okupljanje. Tako, primjerice, nije bilo standardnog benda ili DJ-a koji bi glazbom zabavljali goste. Iako je na svadbenoj večeri bilo mnogo glazbenika, iako se mladenci bave glazbom i u tom je aspektu ona nalikovala na obiteljsko okupljanje - svatko od gostiju bio je DJ pa su si puštali što im je u kojem trenutku odgovaralo. A u izboru su, kako nam je otkrio Huljić, dominirali The Beatlesi.

image
Joško Šupić/Cropic

Najviše zafrkancije bilo je na račun mladenkina brata Ivana Huljića. Kako je Petar Grašo imao tri kuma, zaključili su da će zgodni Ivan, kojeg djevojke opsjedaju, na vjenčanju imati - tri mladenke.

Iako nije otkrio u kojim su jelima gosti uživali, Tonči Huljić rekao nam je kako je kum Tomaž Kavčič, slavni slovenski chef s Michelinovom zvjezdicom, doveo sa sobom kuharsku ekipu iz svojeg restorana "Pri Lojzetu" u dvorcu Zemno pa su oni, udruženi s kuharima iz restorana "Adriatic", poznatog po vrhunskoj mediteranskoj kuhinji, pomno osmislili meni.

- Osobno bih volio zahvaliti i svim medijima, katkad smo djelovali kao neka reality familija što mi svakako nismo - rekao je Huljić za kraj i dodao:

- Sada je vrijeme da se okrenemo normalnom životu i svojim poslovnim obavezama. Nadam se da će taj interes za privatno sada skroz splasnuti, kazao je za Jutarnji list.

On konkretno, kaže, kreće s pripremama za zagrebačku premijeru svoje "Mise Mediterane" koja je zakazana za 20. travnja u Areni.

26. svibanj 2024 15:14