StoryEditorOCM
ZabavaKLIKNULI SU ODAVNO

Svi su sinoć bili na Porinu, a Severina je bila na sasvim drugom mjestu! Pojavila se u maksimalno jednostavnoj i elegantnoj kombinaciji, svejedno su je svi gledali

Piše dv
25. ožujka 2022. - 10:19

Sinoć su sve oči zainteresiranih za estradna događanja bile uprte u Porin, a Severina se pojavila i uživala na sasvim drugačijem događaju.

Splitska je pjevačica, naime, bila gošća na predstavljanju knjige ''Slikarstvo i mržnja'' crnogorsko-hrvatskog slikara i književnika Dimitrija Popovića, održanoj u Klovićevim dvorima u Zagrebu.

Severina je za tu prigodu odabrala elegantno odijelo u svijetlom, krem tonu, uz koje je iskombinirala zlatnu torbicu i šik sandale, donosi Slobodna Dalmacija. 

image

Severina i Dimitrije Popović

Goran Mehkek/Cropix


Premda nije bila ni u kratkoj, ni u dekoltiranoj haljini, i ovom modnom izdanju pjevačica je privlačila poglede okupljenih.

Možda upravo zato što je bila drugačija, a ovakve, jednostavne i elegantne kombinacije, njoj zaista sjajno pristaju.

image

Severina kao Salome na platnu Dimitrija Popovića

Željko Grgić/Cropix


Dimitrija Popovića i Severinu vezuje sad već dugogodišnje prijateljstvo i suradnja, Splićanka mu je i pozirala 2010. godine.

image

Dobri prijatelji i suradnici: Severina i Dimitrije Popović snimljeni u Dubrovniku

Božo Radić/Cropix


Utjelovila je biblijski lik Salome što je tada, kao i štošta u Severininoj karijeri, naljutilo dio publike u Hrvatskoj. Naime, odrubljena glava Ivana Krstitelja koju je držala u ruci njih je uvrijedila.

image

Severina je intrigantno i otvorila izložbu Dimitrija Popovića u Mimari 2010. godine

Željko Grgić/Cropix
image

Severina je intrigantno i otvorila izložbu Dimitrija Popovića u Mimari 2010. godine

Željko Grgic/Cropix


Severina je na društvenim mrežama zadnju objavu pak imala iz Beograda, odakle je poručila:"Vežite se, proljećemo" u vedroj haljinici s intrigantnim natpisom.

29. travanj 2024 17:04