StoryEditorOCM
ZabavaPLANULO U SAT VREMENA

Sjećate se prašine koja se digla oko MrBeasta u Kuparima? Konačno je objavio i taj video

Piše Silvia Rudinović
2. ožujka 2024. - 20:08

Najpopularniji svjetski youtuber, MrBeast objavio je danas uradak snimljen u Kuparima ove zime. Poznat po ogromnim iznosima novca koje donira ili koristi u izazovima, ovaj čovjek na YouTubeu ima preko 240 milijuna pretplatnika. Procjenjuje se da je njegova lanjska bruto zarada bila čak 82 milijuna dolara.

Video naslovljen "Preživio sam 7 dana u napuštenom gradu" prikazuje, kako sam MrBeast navodi, jedan od najtežih izazova koje je dosad uradio, a u nešto više od sat vremena prikupio je preko sedam milijuna pregleda!

Youtuber i njegova družina zapravo su živjeli kao skvoteri u napuštenim zgrada bivšeg turističkog kompleksa u Župi dubrovačkoj, koji predugo čeka na obnovu. 

Među brojnim komentarima, nađu se neki o Dubrovniku, drugi pišu da je video snimljen u napuštenom ‘gradu‘ Kupari blizu Dubrovnika, postavljeno je pitanje: "Mr. Beast, jesi li ikada razmišljao kupiti napušteni grad i pretvoriti ga u "Beast city", a među komentarima ima i ovakvih: "Čudi me da nije kupio grad", "Tko brine o mačkama otkako je napušten?", "Što je sljedeće? Sedam dana u svemiru?",...

https://youtu.be/tWYsfOSY9vY?si=IvgP0QTr6J5RqDgd
27. travanj 2024 04:02