StoryEditorOCM
ZabavaPRIŠLA MU JE

Severina nije uopće navijala za Let 3? Pogledajte što je radila u backstageu dok je pjevao Baby Lasagna! Luda je za njim

Piše Dv
26. veljače 2024. - 10:32

Pjesma “Rim Tim Tagi Dim” apsolutno je trijumfirala na sinoćnjoj Dori, zbrojem glasova stručnoga domaćeg i stranog žirija te gledatelja i slušatelja Hrvatske radiotelevizije.

Baby Lasagna bio je prvi po glasovima žirija (74 boda) i po glasovima publike (247 bodova), osvojvši sveukupno 321 bod. 

Prestižnu statuu Dore Baby Lasagni uručili su prošlogodišnji pobjednici Dore Let 3.

A s Letom3 je ove godine, kao ugodno i uspjelo iznenađenje, nastupila i Severina, koja je, sudeći po njezinim reakcijama u backstageu događaja, srčano i svesrdno navijala upravo za - žestokog momka iz Umaga.

Kamere su u više navrata pokazivale splitsku pjevačicu oduševljenu pjesmom i nastupom Baby Lasagne, tako da je neupitno da mu je dala sve svoje simpatije i podršku, pogledajte kako je to izgledalo:

 

Severina je i na svome instastoryju podijelila snimke susreta s Baby Lasagnom iza scene, gdje je imala veliku želju prići mu i čestitati, dati podršku. Pa se tako progurala kroz gužvu i zovnula ga: Baby Lasagna!

Pjevaču je bilo drago kad je vidio tko mu se obratio i pružio mu ruku, pa joj je uzvratio:

"Severina, čast mi je! Veliki sam fan".

Nasmješena pjevačica mu je srčano uzvratila: "Divan si. Sve ti želim! Sreću, sve! Navijali smo za vas cijelo vrijeme!".

Uz snimke koje je podijelila, Seve je apostrofirala: Volimo našu talentiranu djecu.

Seve je, inače, bilo vrlo aktivna na društvenim mrežama, uz komentar: Ovako mi je i u životu, ne znam šta se dešava i dešava se sve odjednom, al‘ je bar zabavno... podijelila je zabavne trenutke nastupa:

image
Severina Instagram
image
Severina Instagram
image
Severina Instagram

 

28. travanj 2024 11:50