StoryEditorOCM
ZabavaDubrovački ‘Holy burek‘ dobio ocjenu 3

‘Probala sam najskuplji burek na svijetu, dajem mu ocjenu 3, ali poslovna ideja je fantastična!‘

Piše L. V.
15. kolovoza 2024. - 08:22

Tri prutića bureka za 20 eura?! Točno, jer su ta tri prutića u Dubrovniku - objašnjava influencerica na TikToku koja putuje Hrvatskom ali i zemljama regije, isprobava hranu, posjećuje znamenitosti i ostavlja svoje dojmove na toj mreži. Pod profilom ‘S.Lada.K‘, Lada Kušec Deči ocijenila je burek u dubrovačkom objektu nazvanom ‘Holy burek‘ ocjenom 3, ali je poslovnoj ideji dala stotoku jer, ‘ne bih ga više nikad kupila jer jedan prutić bureka mogu doma kupiti za 2 eura‘.

Kupila je špinat, sir i teletinu i oduševila se okusom, no veće oduševljenje bilo joj je brendiranje i skupo prodavanje ovako običnog proizvoda kojeg možete pojesti doslovno bilo gdje. "Očekivala sam pravi tourist scam, ali ovo je najfiniji burek na svijetu. Poslovnoj ideji dajem 100 od 10, a to potvrđuje i činjenica da su otvorili poslovnicu u Dubaiju‘, kaže Lada.

Pobrala je svu silu lajkova i komentara poput ‘a Filipinac radi burek‘, ‘ja doma 3 platim 9 eura‘ i ‘i još je zagoren‘, no svejedno ga je ishvalila što se tiče okusa i ideje.

11. rujan 2024 15:10