StoryEditorOCM
ZabavaNJEGA LICA |

POLIKLINIKA DERMAMED Regeneracija kože nakon ljeta

Piše promo
20. rujna 2021. - 13:16

Ljeto se bliži kraju, a posljedice sunčanja i visokih temperatura najviše osjeća koža. Osim nevidljivih oštećenja koja se akumuliraju tijekom godina izlaganja suncu, direktna posljedica su pigmentacije i isušena koža. Dubinsko hidriranje, uklanjanje odumrlih stanica kože i poticanje na pojačanu samoobnovu iznutra aktivacijom kolagena glavni su ciljevi regeneracije kože nakon ljeta.


Što je najbolje za mene?


Da bismo izabrali najučinkovitiji tretman, radi se pregled, odabiru aktivni serumi i aparatura te se tretman prilagođava trenutačnom stanju kože. Ovakvim cjelovitim pristupom osigurano je jačanje unutarnjeg sloja kože, dubinska vlažnost potkožja, normaliziranje zaštitne barijere te ublažavanje pigmentacija. Kada koži osiguramo prirodan balans, vidno se poboljšava tekstura, elastičnost, bore su manje vidljive, a pore sužene te se vraća svjež, prirodan i njegovan izgled.

image
Thermi Dermamed



Tretmani za čišćenje i dubinsku regeneraciju kože

Osnova uklanjanja odumrlih stanica kože je mikrodermoabrazija – vodena, kristalna ili dijamantna, a bira se prema problematici kako bi se uklonio odumrli sloj stanica, pigmentacije, potaknuli vlastitu regeneraciju kože te omogućili ulaz aktivnih sastojaka u potkožje.

HydraFacial Oxy vrhunski tretman osvježava, čisti i pomlađuje kožu, ostavljajući je svježom, glatkom i nahranjenom. Smiruje kožu i ne ostavlja crvenilo, a fototerapija svjetlom aktivira regeneriranje. Odlična je podloga prije laserskog tretmana.
OXY System GP najjači je tretman kisikom za lice. U kombinaciji s mikrodermoabrazijom koja uklanja odumrli sloj stanica kože, kisik u visokom stupnju čistoće poboljšava stanični metabolizam i potiče proizvodnju kolagena, čime se ubrzava proces oporavka kože i suzbijaju znakovi starenja.

Mikrodermoabrazija REVIDERM i klasično čišćenje lica standard su u revitalizaciji, čišćenju i hranjenju lica nakon ljeta. Dodatak ultrazvuka i kisika dodatno aktivira stanice oštećene, suhe i dehidrirane kože te joj vraća sjaj.

Tretmani za podizanje tonusa i zatezanje kože

Nakon čišćenja i dubinskog hidriranja kože, redovito radimo na podizanju, zatezanju kože i vraćanju tonusa vrhunskim aparatima prema izboru stručnog osoblja u dogovoru s liječnikom.

Glavna zvijezda je Thermi RF uređaj, najsnažniji do sada i vrlo ugodan. Vidno podiže i zateže kožu. Njegova prednost je i sonda za podizanje kapaka te posebna jednokratna sonda za vaginalno pomlađivanje ThermiVa. Njegova snaga obnove kolagena uz našu kombinaciju aktivnih sastojaka daje odmah vidljiv vrhunski rezultat. Hrani kožu i podiže joj tonus vraćajući je desetak godina unazad.

image
Anđela Prolić, dr.med.

CRYO LIFTING 3u1 korištenjem triju tehnologija u jednom tretmanu omogućuje dubinsko prodiranje energije koja potpuno ugodno zateže i podiže obješenu kožu lica. Koristi se u kombinaciji s Med Visage tretmanom, poznatijim kao nekirurški "face lifting". Osigurava dubinsko prodiranje aktivnih sastojaka, popravlja teksturu, tonus i elastičnost kože te stvara novi kolagen. Ultrazvuk i radiofrekvencija sinergističkim učinkom vraćaju koži zategnutost i punoću.

Tretmani za pomlađivanje iznutra i faktori rasta

PRP tretman pomlađivanja vlastitom krvlju ili "vampirski lifting" tretman je u kojem se pacijentu izvadi krv te posebnom centrifugom odvoji krvna plazma, koja je puna matičnih stanica i faktora rasta. Ona se ubrizgava u lice, dekolte, vrat i ruke tankim iglicama. Snažno regenerira kožu te ravna bore aktivirajući kolagen. Koža je sjajna i blistava uz potpuno prirodan način pomlađivanja.

Tretman matičnim stanicama vrhunac je regenerativne medicine te se nakon uzimanja matičnih stanica one multipliciraju u laboratoriju. Pomlađene aktivne stanice fibroblasti vraćaju se u lice brišući desetke godina u roku od nekoliko mjeseci, potpuno prirodno. Ovo je najnovija patentirana metoda.

Mezoterapija je metoda kojom se hijaluronska kiselina, kokteli vitamina i minerala te ostale aktivne tvari ubrizgavaju sitnim iglicama izravno u srednji sloj kože s ciljem regeneracije kože, a vraća joj elastičnost, tonus i sjaj.

Skin boosteri imaju dugotrajnije djelovanje od mezoterapije te 6 do 12 mjeseci polagano otpuštaju vlagu i stimuliraju kolagen dugotrajno prevenirajući bore. Koža je nahranjena i blistava. Kemijski pilinzi osnova su tretmana nakon ljeta uz tretman mikroiglicama – Dermapen, koji aktivira faktore rasta, stvaranje kolagena, povećava prokrvljenost i razinu kisika u koži koja se tako prirodno obnavlja uz ampule vitamina i peptida. Osim za pomlađivanje, koristi se i za ožiljke od akni i stimulaciju rasta kose.

Koji tretman ili kombinacija tretmana je najbolja za vas i u kakvom je stanju vaša koža, saznajte u poliklinici Dermamed.
Naše stručno osoblje napravit će individualan plan obnove kože, vratiti joj svježinu i zategnutost te je očuvati zdravom.

Poliklinika DERMAMED, Poljička cesta 28b, 2. kat, Split, 021/785-828, info@dermamed.hr, www.dermamed.hr

19. travanj 2024 08:39