StoryEditorOCM
ZabavaJESU LI DOVOLJNO SAVRŠENE?

Pogledajte djevojke koje će se boriti za Splićanina Tonija, novog ‘Gospodina Savršenog‘. Među 20 žena našla se i jedna Ukrajinka!

Piše PIŠE ANITA MATIĆ /SD
21. ožujka 2022. - 07:30

Dugo najavljivani RTL-ov show "Gospodin Savršeni" na male ekrane vraća se u ponedjeljak, 21. ožujka, a u njemu ćemo imati priliku vidjeti dvadeset djevojaka koje će pokušati osvojiti srce naočitog Splićanina Tonija Šćulca, 31-godišnjeg doktora fizike i samostalnog predavača na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Splitu.

Da je itekako omiljen među svojim studentima potvrđuje i nagrada Fakulteta za najboljeg nastavnika za 2020. godinu. Šćulac na splitskom PMF-u predaje dva kolegija, "Specijalnu teoriju relativnosti" i "Analizu podataka u fizici visokih energija". Dvije godine radio je na splitskom Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje, gdje je predavao fiziku, piše Slobodna Dalmacija. 

Nije zgorega spomenuti kako je i član Europskog centra za nuklearna istraživanja (CERN). Ukratko, Šćulac se doima kao sjajna "partija", a koja će mu djevojka biti najviše po guštu, imat ćemo priliku pratiti u tjednima pred nama. Među kandidatkinjama koje se bore za njegovu naklonost ima i vrlo živopisnih djevojaka ...

Ukrajinka Polina: 'Sretnik je onaj u kojeg se ja zaljubim!'

image

Polina Horbachova

 

Maja Bota/RTL PRESS

Polina Horbachova je 20-godišnja studentica koja se iz Ukrajine preselila u Hrvatsku i sada živi u Zagrebu. Premda je mlada, uz studij radi kao stilistica i model za šminku, a dugo je plesala i balet. – Za mene je ljubav apsolutno razumijevanje između dviju osoba. Kad ne moraš koristiti riječi da bi te osoba shvatila u potpunosti. To je neka nova dimenzija i razumijevanja i tog osjećaja povezanosti. Sretnik je onaj u kojeg se ja zaljubim! – smatra Polina, kojoj je kod muškarca važan izgled, no karakter i ponašanje su ipak presudni.

Spiritualistica Tanja: 'Show je kao Sulejmanov hram'

Tanja Štrbac ima 26 godina, rođena je u Kninu, ali je kao mala otišla živjeti u Vršac u Srbiji. Studirala je fiziku i tekstil, no napustila je školovanje zato što se odlučila baviti spiritualizmom! Potom se zbog studija meditacije preselila na Cipar da bi naposljetku nastavila živjeti u Zagrebu. – Ne znam jesam li posebna, ali želim svima širiti ljubav i pozitivnu energiju. Ljubav je za mene inspirativna akcija, sve što te inspirira u životu i čini ga zanimljivim, meni je to ljubav – kaže Tanja, koja se u show prijavila zato što je taj format podsjeća na hram Sulejmana Veličanstvenog i željela je biti dio toga.

Pjevačica Olivera: 'Osvojit ću ga ljepotom!'

Pjevačica i vlasnica brenda donjeg rublja Olivera Matijević rođena je Karlovčanka koja živi u Zadru. Pjevačka karijera vrlo joj je važna i zato bi pokraj sebe voljela imati partnera koji će prihvatiti njezin način života i biti joj bezuvjetna podrška. – Kad se zaljubim, ne skidam osmijeh s lica. Došla sam iskreno po ljubav i nadam se da ću ga osvojiti iskrenošću, energijom, osmijehom, a i ljepotom! – kaže 32-godišnja Olivera.

Šibenčanka Matea: 'Nema slatkorječivosti, samo djela!'

Matea Laštro je 26-godišnja cvjećarica i frizerka koja dolazi iz Šibenika, a kad je riječ o ljubavi, s njom odmah znate na čemu ste. – Ne volim slatkorječivost, samo djela – ističe Matea. Ona misli da ima dobre adute za osvajanje Gospodina Savršenog. – Osvojit ću ga druželjubivošću i komunikativnošću, jako sam osjećajna po pitanju svih životnih situacija – kaže Matea, koja boluje od rijetke bolesti –​ cistične fibroze, te joj je želja osnovati zakladu. Vjeruje kako će svojim sudjelovanjem u emisiji podignuti svijest ljudi o toj rijetkoj bolesti.

Amra: 'Moj muškarac mora biti kozmopolit'

Amra Salihćehajić dolazi iz Bosne i Hercegovine, a rođena je u Mađarskoj. Ta 24-godišnja studentica i voditeljica razvoja i provedbe projekata financiranih iz EU fondova živi u Tuzli, a gledateljima će biti poznata jer je 2016. sudjelovala u emisiji "Ljubav je na selu". Voli inteligentne, ambiciozne, romantične i komunikativne dečke, no ipak joj je najvažnije da njezin odabranik nema problem raditi na sebi. – Muškarac koji bi mene osvojio mora biti kozmopolit, filantrop i jednostavno dobar čovjek. Važna mi je inteligencija, a i smisao za humor – veli Amra.

Ana-Marija želi visokog, tetoviranog, s bradom...

Ana-Marija Grdić dolazi iz Virovitice, ima 24 godine i vjeruje u ljubav na prvi pogled! Njezin idealan muškarac mora biti visok, imati tetovaže i bradu, a odbit će je arogantne osobe sklone hvalisanju koje pokazuju superiornost nad ženama. – Važno je i da je duhovit, iskren i moj najbolji prijatelj – kaže Ana-Marija.

image

Bruna Matić

 

Maja Bota/RTL PRESS

Bruna želi liberalnog partnera

Iz Zagreba dolazi studentica Bruna Matić koja već ima iskustva s kamerama jer je snimila reklamu za jedan popularni brend osvježavajućeg pića. Kad je riječ o njezinu idealnom partneru, kaže da mora biti inteligentan i liberalan, voljeti životinje, a njezin odabranik treba prihvatiti da nije baš romantična osoba. – Muškarac koji me može osvojiti, trebao bi biti pametan, smiješan, ambiciozan i meni privlačan – zaključuje Bruna.

Danijela: 'Kad se zaljubim, stvarno sam luda'

Danijela Novaković rođena je u Hrvatskoj, a živi u Novom Sadu. Ta 33-godišnja marketinška stručnjakinja obožava putovati, voli jahanje, fitness i adrenalinske sportove. – Nisam idealna, ali bit će idealno ako ga osvoje moje mane – kaže Danijela, koja voli ambiciozne muškarce. – Ljubav pokreće, ljubav je suština svega, bez nje nema ništa. Kad se zaljubim, stvarno sam luda od ljubavi! – govori Danijela.

Dijana se nada ljubavnom čudu

Dijana Živković ima 22 godine, rođena je u Beču, no sada živi u Bleiburgu. Radi kao prodajna predstavnica u multinacionalnoj tvrtki i računovotkinja u obiteljskoj firmi, a u show se prijavila zato što želi ostvariti ozbiljnu vezu.
– Još se nikad nisam zaljubila tako da se ovaj put nadam nekom čudu – iskreno kaže. Nema svoj tip muškarca, ali želi nekoga tko jasno vidi svoju budućnost, tko će znati što učiniti u važnim životnim trenucima i tko će uvijek imati vremena za nju, te svojom najvećom vrlinom smatra to što je prilagodljiva i brzo oprašta.

Dorotea traži svog Brada Pitta

Mlada pjevačica Dorotea Živolić, umjetničkog imena Dox, dolazi iz Poreča, a živi u Zagrebu. Njezina je prva ljubav pjevanje, no zna svirati i klavir, harmoniku, obožava crtati, a voljela bi pronaći osobu koja će u svemu biti uz nju. – Mora biti odlučan, džentlmen i vjerovati mi jer sam ja spremna napraviti sve za voljenu osobu. Samo nebo je granica – kaže i dodaje kako su joj draži stariji muškarci, a njezin je idealan dečko ni manje ni više nego Brad Pitt!

Ela: 'Prekrasna sam i spontana'

Studentica Ela Sučić ima 23 godine, dolazi iz Kutine, a živi u Zagrebu. Vjeruje u ljubav na prvi pogled iako kaže da joj se to još nije dogodilo. Obožava iznenađenja, avanturistički je tip i svoje sudjelovanje u showu smatra pravim izazovom. Uz to, vrlo je samouvjerena: "Ja sam Gospođica Savršena zato što sam pametna, elokventna, sposobna, prekrasna, spontana…"

Janet voli automobile, konje i pitone!

image

Janet Majdandžić

 

Maja Bota/RTL PRESS

Janet Majdandžić rođena je u Njemačkoj, ali je veći dio života provela u Zagrebu. Ona je 21-godišnja stjuardesa, voditeljica na lokalnoj televiziji i model. Obožava automobile i utrke automobila, a svoju nježnu stranu najviše pokazuje na svom ranču, gdje ima konje, ovce, zečeve, mačke, pse i pitone! Janet otkriva kako nije pretjerano emotivna, nego tvrdoglava i svima pokazuje koliko je jaka osoba te da je ništa ne može pokolebati. Privlače je duhoviti tipovi, nježni dečki dječačkog izgleda.

Josipa vodi lokal i voli ruže...

Voditeljica lokala i studentica Josipa Lauš dolazi iz Karlovca, ima 29 godina i za sebe kaže da je jako romantična djevojka koja voli ruže. – Svakoj curi želim da upozna ljubav, onog pravog, da se zaljubi i za njega bori. Sve ostalo će doći, ali propuštene prilike nikada! – poručuje Karlovčanka.

Karolina: 'On voli zvijezde, ja volim sanjariti...'

Karolina Ljiljak živjela je u Italiji, a sada se vratila u Hrvatsku kako bi pronašla ljubav. – Za mene je ljubav stil života, ako širiš ljubav, onda ćeš je i privući – kaže 23-godišnjakinja, koja se u slobodno vrijeme bavi i modelingom. – On voli zvijezde, ja volim sanjariti i zato ćemo biti savršeni zajedno… Oboje smo negdje u nebu – veli Karolina.

Kristina vjeruje u poštovanje, skromnost i vjernost

Zagrepčanka Kristina Tadić ima 28 godina, menadžerica je u online trgovini i tvrdi kako joj nikad ništa nije teško napraviti za voljenu osobu. Iza sebe ima dugogodišnju vezu koja nije završila na najbolji način, no to je nije pokolebalo da i dalje vjeruje kako će naći idealnog partnera. – Ljubav je za mene poštovanje, skromnost i vjernost – kaže Kristina.

Novinarka Maria: 'Karakter i elegancija moji su aduti'

Maria Horvat je novinarka koja je radila na lokalnoj televiziji, internetskim portalima te bila voditeljica i urednica sportskih emisija. Bila je najmlađa žena na poziciji direktorice nogometnog kluba u Hrvatskoj, a ima tek 28 godina! – Kad se dvoje voli, mora biti kompromisa jer ako toga nema, privlačnost i karakterne razlike ne mogu opstati – kaže Zagrepčanka, koja preferira visoke muškarce, iskrenog osmijeha. Na pitanje čime misli osvojiti Gospodina Savršenog, kaže: "Karakterom, možda elokventnošću i nekom svojom elegancijom."

Nikolini je ljubav kao osjećaj doma

Nikolina Dianežević ima 33 i nikada ne miruje; ona je kuharica, trenerica fitnessa, fotografkinja koja obožava putovanja, a velika joj je strast vožnja motorom. – Izjednačila bih ljubav s osjećajem doma; kad ti je ta osoba dom i mirna luka, te osjećaš da će sve biti dobro kad te zagrli… – otkriva Zagrepčanka.

Nikolina je prava maza kad se zaljubi

Studentica Nikolina Hajtek dolazi iz Zagreba, ima 21 godinu, vrlo je emotivna, priznaje da je prava maza kad se zaljubi, ne boji se napraviti prvi korak i otkriti svoje osjećaje. – Gospodina Savršenog osvojit ću svojom spontanošću i iskrenošću… Mogu ja to! – ističe mlada studentica.

image

Stanka Stojanović

 

Maja Bota/RTL PRESS

Stankica: 'Sa mnom mu nikad neće biti dosadno!'

Dizajnerica, stilistica i novinarka Stankica Stojanović dolazi iz Banje Luke i ima 36 godina. Studirala je novinarstvo, a na početku karijere radila je kao modna urednica što ju je dovelo do današnjeg zanimanja i posla modne stilistice i dizajnerice. – Ljubav je za mene najveći pokretač, sreća, neizmjerno poštovanje i sve ono što budi najljepše u nama. Sa mnom mu nikad neće biti dosadno – otkriva Stankica.

Tamari je ljubav pozitivno ludilo

Tamara Mijatović dolazi iz Zagreba, ima 21 godinu, studira i vlasnica je kozmetičkog salona. Za sebe kaže da je samostalna i da zato želi muškarca koji ima uspješnu karijeru. – Za mene je ljubav jedna vrsta pozitivnog ludila, pogotovo na početku – veli Tamara.

29. travanj 2024 06:40