StoryEditorOCM
ZabavaPRVI VODITELJSKI ANGAŽMAN

Omiljena cavtatska učiteljica Marija Puljić nova je voditeljica Konovizije: Suprug Ivica je ponosan, sinovi se smiju i šalju mi srca. Bit će prava ludnica!

Piše Gabrijela Bijelić
22. prosinca 2021. - 21:31
Učiteljica Marija Puljić nova je suvoditeljica Konovizija, a partner joj je Toni ČeovićToni Mostahinić/Konovizija

- K'o dijete sam često recitirala po priredbama, nisam tad imala tremu, a sad sam jako uzbuđena, bolje rečeno u stanju šoka. A iznenađenja zapravo nije bilo, Toni Čeović koji organizira sve ovo još je na proljeće rekao da bi volio da ja budem nova voditeljica. 'Svi će očekivati Ivicu, a onda kad se pojaviš ti, bit će ludnica!', rekao mi je. I tako ćemo Toni i ja voditi program, a Jure Magud će u Green room – ispričala nam je Marija Puljić, ljepša polovica voditeljskog tandema Konovizije, amaterskog pjevačkog natjecanja koje će peti put okupiti Konavljane i druge prijatelje glazbe 25. veljače sljedeće godine. Dotad Marija ima dovoljno vremena za uvježbavanje nastupa pred izvođačima i publikom koja će je, nitko ne sumnja, pozdraviti ovacijama. Bodrit će je i s pozornice i iz doma, Marijinih četvorica mušketira:

Suprug Ivica, dugogodišnji radijski novinar, voditelj i glazbenik ni najmanje nije ljubomoran što će ga Marija odmijeniti za mikrofonom, naprotiv:

- Ponosan je na mene i obećao je da će podijeliti sa mnom voditeljska iskustva. I Petar, Marko i Ivan, moja tri sina, su oduševljeni što će me gledati na Konoviziji. Najmlađem koji ide u sedmi razred sva je ta pompa pomalo smiješna, a ova dva starija su tek sinoć doznala i, naravno, podijelila na Instagramu i poslali su mi srce – otkriva nam Marija dio obiteljske atmosfere nakon objave udarne vijesti:

- Nisam mislila da će ovako pompozno biti, stalno me ljudi zovu sa svih strana, šalju poruke potpore, tek sad vidim kolika je moć društvenih mreža. Ja sam zapravo samozatajna, a Toni opet voli sve bombastične naslove, u stilu breaking news, kao da je ovo glavni događaj u Konavlima – smije se Marija, članica ženske klape Folklornog ansambla Linđo i omiljena učiteljica razredne nastave u 2 B razredu osnovne škole Cavtat. Čestitke od učenika tek slijede i nema sumnje da se od njih učiteljica neće lako obraniti.

Debiju nove voditeljice raduje se i organizator i voditelj Toni Čeović.

- Marija nas je osvojila svojom divnom osobnošću i zaraznom energijom za koju smo sigurni da će je prenijeti i na male ekrane, te na taj način dodatno obogatiti Konoviziju. Ponosni smo što smo u dosadašnjim voditeljicama Miji Švago i Kiki Ćebo prepoznali talent, pa niti malo ne sumnjamo da će i Marija, u netipičnoj ulozi za nju, biti pun pogodak te da će oduševiti sve gledatelje Konovizije - smatra Čeović.

Marija, koja je na Konoviziji 2021. bila članica stručnog žirija, i Toni Čeović će biti zaduženi za sve najave i program Konovizije plus dok će Juraj Magud, kao i do sada, biti zadužen za javljanja iz Green rooma. Kroz glasovanje, koje će i ove godine uključivati glasove stručnog žirija, gledatelje će već po tradiciji voditi Toni Čeović. Peta po redu Konovizija 2022 je na rasporedu 25. veljače 2022. s početkom u 20 sati uz izravan prijenos na Libertas TV-u i web stranici Konovizije.

01. lipanj 2024 22:11