StoryEditorOCM
ZabavaBILA JE VJERNA

Nikolina Pišek priznala sve detalje iz braka s Vidojem; ‘Ne znam bismo li se razveli. Sve je to jako čudno‘

Piše dv
9. kolovoza 2023. - 15:52

Voditeljica Nikolina Pišek nedavno je u emisiji "Skip or Beep otvorila dušu i otkrila šokantne detalje iz braka s Vidojem Ristovićem, njegove smrti i veze sa svekrom Mišom Grofom, piše Kurir.

- Život ide dalje. Ljudima smeta kad se dobro zabavljate. Donekle sam javna osoba, ali ne želim biti javni WC, kazala je.

Ističe da nije u kontaktu ni s jednim članom bivše obitelji.

- Tada sam bila u kontaktu s Vidojevom majkom, a danas nisam ni s jednim članom bivše obitelji. Kad sam se udavala, naivno sam vjerovala da se udajem za sina, a ne za oca. Svi imamo neke čudne obiteljske situacije i ne moraju sve obitelji biti bliske i povezane. Nas dvoje smo imali svoje živote u koje se oni nisu miješali. Međutim, nisu ni imali želju za uplitanjem. Ali da, imala sam neke normalne odnose s njegovom majkom, koji sad to više nisu - rekla je u emisiji "Skip or Beep".

Nikolina ističe kako ne zna bi li njihov brak opstao da je Vidoje još živ.

- Ne znam bismo li se razveli. Ja sam zapravo zagovornik nečega što ovdje nisam poštovala, a to je faza veze gdje se prije braka morate dobro upoznati i uskladiti stavove.

Živjeli smo na dvije adrese, ja sam bila na privremenom radu u Beogradu kad smo se upoznali, tako da nije bilo vremena za taj eksperiment. Imala bih puno savjeta za mnoge današnje žene. Ljudi ne vole učiti na tuđim pogreškama, tako da svi učimo na svojoj koži, piše Kurir.

Voditeljica je progovorila i o smrti supruga o kojoj se naveliko pisalo i pričalo.

- Istina je da je više-manje sve što je napisano istina. To me iznenadilo. Bila sam vjerna i nisam pretpostavljala da je on nevjeran. Prema obdukcijskom nalazu, jedna ženska osoba bila je prisutna u privatnom stanu. Moj svekar je to formulirao kao masažu. Ne znam ni je li ta ženska osoba stvarno bila prisutna jer je sve jako čudno, kazala je.

28. travanj 2024 20:47