StoryEditorOCM
ZabavaEKSKLUZIVNO

Nicole i Liam Stewart prvi put govore o vjenčanju u Dubrovniku i otkrivaju zbog čega žele živjeti u Hrvatskoj

Piše Damir Leljak /Gloria
13. lipnja 2024. - 12:17

Amerikanka hrvatskih korijena i hokejaš upoznali su se u srednjoj školi, a ona tada nije znala da je njegov otac pjevač Rod Stewart. Sa supružnicima smo za Gloriju razgovarali u Dubrovniku nakon što su im se slegli dojmovi sa slavlja o kojem će se još dugo pričati.

Iako u Dubrovnik često dolaze svjetske zvijezde, a i omiljena je lokacija mladencima, malo je koje vjenčanje izazvalo toliku pozornost kao ono Nicole Artukovich i Liama Stewarta. Mladenka je, naime, Amerikanka hrvatskih korijena, a mladoženja sin novozelandske manekenke Rachel Hunter i britanskog glazbenika Roda Stewarta. Brojni svjetski mediji su izvještavali o tom događaju, no jedino je Gloria dobila priliku razgovarati “face to face” s Nicole i Liamom nakon velikog slavlja.

Nije ih bilo lako nagovoriti i organizirati snimanje u Dubrovniku, tim više što je bila nedjelja, no zahvaljujući njihovoj profesionalnosti i strpljivosti snimanje i razgovor u hotelu Excelsior proteklo je bez problema. Nicole i Liam su prema dogovoru došli u deset ujutro - svježi, opušteni i preplanuli - a jednogodišnjeg sinčića Louieja su povjerili dadilji. Oboje imaju smisla za humor, vole se međusobno zafrkavati, no prije svega se vidi koliko se vole. Ispred objektiva fotografa Vedrana Peteha bili su kao ribe u vodi, bez obzira na to što nemaju mnogo iskustva s poziranjem za magazine. Temperature su bile poprilično visoke pa smo se osvježili hladnim hrvatskim pivom, koje je Liamu najdraže.

Nakon odrađenog posla još smo dugo razgovarali - o hrani i vinima, sportu i glazbi, sličnostima i razlikama u kulturama i mentalitetima... A najviše o njihovoj ljubavi prema Hrvatskoj, iz koje su otputovali dva dana nakon našeg intervjua, ali sa željom da se što prije vrate.

Jesu li se slegnuli dojmovi s vjenčanja, što im se najviše sviđa u Hrvatskoj i zbog čega žele ostati ovdje, čime će se baviti nakon povratka u Ameriku, ali i koliko ih je roditeljstvo promijenilo pročitajte ekskluzivno u novom broju Glorije.

13. lipanj 2024 12:17