StoryEditorOCM
ZabavaNA FACEBOOKU

Mrle iz Leta 3 isprovocirao muškarce koji kleče u javnosti, video je pravi hit: ‘Molio bih vas za dobru energiju da mantramo...‘

Piše Lovro Belošević/JL
4. lipnja 2023. - 20:48

Uz koncerte, ovogodišnji eurovizijski predstavnici Let 3 vješto koriste društvene mreže za promociju svoje glazbe, a često upute i komentar na određenu društvenu situaciju putem mnogima zabavnih video zapisa.

Ovog puta, popularni je Damir Martinović Mrle objavio novi takav video na društvenim mrežama riječkog rock benda te zamolio pratitelje, odnosno, obožavatelje benda za "dobru energiju" i pozvao ih na zajedničko "mantranje" u svojim "ŠČ" gaćama i ljubičastim čizmama. Nadalje, Mrle je ustao s kauča s uzorkom leoparda i kleknuo pred kameru, uhvativši se za bradavice i referirajući se na klečanje vjernika na Trgu bana Jelačića. U svom prepoznatljivom stilu mantrao je uzastopnim ponavljanjem uzvika "ŠČ". U opisu videa prigodno je napisao - "Klečavac".

Kao i inače, ovaj je video izazvao podijeljena mišljenja gledatelja. Dok su neki podržali njegov egzibicionizam, neki su ga itekako osudili.

- E ovo nije ni kreativno ni pametno. Kod "klečavaca" nema mantranja. Ako vam ne pašu, nemojte ih ni podhebavati sa svojim ŠČ na mud*ma. Molitva nikome nije odmogla i svatko ima pravo moliti gdje hoće. Ako vi imate pravo biti mlatimudani, imaju i drugi pravo moliti - napisala je jedna komentatorica.

- Mjenjaj dilera pod hitno - savjetovao mu je jedan korisnik Facebooka ispod videa.

Doduše, prevladale su pozitivne reakcije, a Mrle je nazvan "kraljem".

- Šaljem sve dobre vibracije. Mantram stalno - napisala je jedna pratiteljica i podržala basistu Leta 3.

- Ja ću poludit! Skoro sam se kavom ugušila! Šaljem pozitivne vibre! - dodala je jedna obožavateljica.

- Odličan si, ponosim se tobom - stoji u komentarima.

19. travanj 2024 18:09