StoryEditorOCM
ZabavaPOTPUNO UNAKAŽENA

Milijune je potrošila na plastične operacije, ali ova bogatašica to opovrgava, kaže da nikad nije išla pod nož! Je li moguće da to može izgovoriti? Pogledajte druge snimke

Piše I.K./sd
29. rujna 2022. - 16:27

Žena mačka, ovisnica o plastičnim operacijama, američka milijarderka Jocelyn Wildenstein, razotkrivena je na njujorškom Fashion Weeku kako zaista izgleda, prenosi Slobodna Dalmacija.

Naime, na Instagramu je objavila svoje photoshopirane fotografije i postala predmet ismijavanja jer je pretjerala s obradom istih, piše Klix.ba.

image
/Shutterstock

"Zaista misliš da je neko lud da povjeruje da ovako izgledaš? Ovo nisi ti", napisao je jedan pratitelj.

"Tvoja opsjednutost izgledom je gora od Madonnine", komentirao je drugi.

Do sada je na plastičnu kirurgiju potrošila gotovo sedam milijuna dolara.

81-godišnja Švicarka postala je poznata 90-ih kada se nakon 21 godine braka razvela od poznatog trgovca umjetninama Aleca Wildensteina. Nakon razvoda dobila je više od dvije milijarde dolara.

Postoje teorije da je postala opsjednuta estetskim korekcijama zbog bivšeg supruga koji je navodno želio da više nalikuje mački. Bio je strastveni obožavatelj velikih, divljih mačaka.

Naravno, Wildenstein, koji je preminuo 2008., žestoko je demantirao takve pretpostavke.

"Ona je luda. Uvijek bih posljednji saznao što je učinila. Mislila je da može popraviti svoje lice kao komad namještaja. Koža tako ne funkcionira. Ali nije slušala", rekao je u intervjuu s Vanity Fairom.

image
/Shutterstock

Žena mačka ima 1,2 milijuna pratitelja na Instagramu od kojih se mnogi pitaju što je to učinila s licem.

Ona usprkos svemu tvrdi da nikada nije išla pod nož kao i njezin 21 godinu mlađi zaručnik i modni dizajner Llyod Klein. Kaže da Jocelyn, iako se nije podvrgnula niti jednom zahvatu, izgleda kao žena-mačka.

Par se zaručio 2017. godine, kada je Jocelyn pokazala prsten s dijamantom od 32 karata vrijedan milijune, a vezu su počeli prije više od 15 godina. Vjenčanje je bilo planirano 2018. godine, ali još se nije dogodilo.

Žive u Miamiju otkad je ona proglasila bankrot jer se našla bez ijednog novčića i morala je podnijeti zahtjev za stečaj, piše Dnevnik.hr.

Prema pisanju američkih medija, mnogi tvrde da Klein samo iskorištava Wildenstein zbog njezina bogatstva, koje mu pomaže u dizajnerskoj karijeri, te da je zapravo homoseksualac.

image
/Shutterstock

Jocelyn bi uskoro trebala početi snimati dokumentarac o svom životu.

03. lipanj 2024 02:52