StoryEditorOCM
ZabavaELIMINACIJA

Mario Valentić i Antonia Matković Šerić prvi je par ispao iz showa ‘Zvijezde pjevaju‘: nisu im pomogli ni telefonski glasovi

Piše MOZAIK SD
15. listopada 2022. - 22:55

U drugoj emisiji jedanaeste sezone showa "Zvijezde pjevaju" parovi su izvodili pop i rock pjesme. No, ovaj put kraj emisije nije svima donio veselje. Jedan par je zahvaljujući bodovima koje je skupio na osnovi ocjena žirija i telefonskih glasova gledatelja, na žalost, napustio ovo glazbeno natjecanje. Više nećemo gledati i slušati Maria Valentića i Antoniju Matković Šerić koji su večeras prvi izašli na pozornicu. 

image
HRT

Članovi ocjenjivačkog suda - Danijela Martinović, Marko Tolja i Mario Lipovšek Battifiaca - imali su važnu no možda ne i odlučujuću riječ. Naime, jako su važni, a mogu biti i presudni telefonski glasovi. 

Uz Marija Valentića i Antoniju Matković Šerić nastupili su Mila Horvat i Lara Antić Prskalo, Jelena Miholjević i Zoran Prodanović Prlja, Marco Cuccurin i Mia Negovetić, Ivana Šojat i Goran Bošković, Matea Šeparović i Bojan Jambrošić, Goran Grgić i Ivana Kindl, te Domagoj Janković i Alen Đuras.

image

Mario Valentić i Antonia Matković Šerić

Sara Gomez Dubois Za Hrt/

MARIO VALENTIĆ I ANTONIA MATKOVIĆ ŠERIĆ

Prvi su nastupili Mario Valentić i Antonia Matković Šerić, a izveli su pjesmu  "Ne zovi mama doktora" autora Jasenka Houre. Danijela Martinović poručila je Mariju da se vidi napredak od prošlotjedne emisije jer se opustio. Za svoju izvedbu dobili su 12 bodova, najmanje od svih kolega.

image

Domagoj Janković i Alen Đuras

Sara Gomez Dubois Za Hrt/

DOMAGOJ JANKOVIĆ I ALEN ĐURAS

Drugi su nastupilii Domagoj Janković i Alen Đuras. Dvojac je izveo pjesmu "Jugo". Član žirija Marko Tolja rekao je kako je Domagoj u pjesmi previše recitirao. Od žirija su dobili 15 bodova. 

image

Goran Grgić i Ivana Kindl

Sara Gomez Dubois Za Hrt/

GORAN GRGIĆ I IVANA KINDL

Goran Grgić i Ivana Kindl pjevali su "A ti još plačeš" od Gorana Bare i Majki. Mario Lipovšek Battifiaca rekao je  da su Ivana i Goran odabrali odličnu pjesmu, a za svoj nastup osvojili su 17 bodova.

image

Matea Šeparović i Bojan Jambrošić

Sara Gomez Dubois Za Hrt/

MATEA ŠEPAROVIĆ  I BOJAN JAMBROŠIĆ

Zatim su pjevali Matea Šeparović (ex Dominiković) i Bojan Jambrošić. Otpjevali su pop pjesmu "Price Tag".  Marko Tolja im je rekao  kako su i večeras odlično pjevali, dok je Battifiaca istaknuo kako je od njih očekivao više s obzirom na to što su pokazali u prošloj emisiji. Večeras su osvojili 19 bodova. 

image

Jelena Miholjević i Zoran Prodanović Prlja

Sara Gomez Dubois Za Hrt/

JELENA MIHOLJEVIĆ I ZORAN PRODANOVIĆ PRLJA

Jelena Miholjević i Zoran Prodanović Prlja odlučili su se za rock pjesmu "Song 2". Mario Lipovšek Battifiaca rekao je da se Jelena u ovom žanru jako dobro snašla. Žiri im je dodijelio 17 bodova.

image

Mila Horvat i Lara Antić Prskalo

Sara Gomez Dubois Za Hrt/

MILA HORVAT I LARA ANTIĆ PRSKALO

Šesti par večeras bile su Mila Horvat i Lara Antić Prskalo. Pjevale su pop pjesmu "You Know I‘m No Good"  slavne Amy Winehouse.  Danijela je pohvalila izvedbu Mile Horvat. Nastup im je ocijenjen s najviše bodova: čak 21.

image

Ivana Šojat i Goran Bošković

Sara Gomez Dubois Za Hrt/

IVANA ŠOJAT I GORAN BOŠKOVIĆ

Zatim su nastupili Ivana Šojat i Goran Bošković s pjesmom ‘Poison‘. Marko Tolja rekao je da Ivana ima "genijalnu rašpu" i da njezina boja glasa odlično odgovara uz ovu pjesmu. Osvojili su 16 bodova.

image

Marco Cuccurin i Mia Negovetić

Sara Gomez Dubois Za Hrt/

MIA NEGOVETIĆ I MARCO CUCCURIN

Zadnji su nastupili Mia Negovetić i Marco Cuccurin s pjesmom Novih fosila ‘Bilo mi je prvi put‘. Danijela je rekla kako su je Marco i Mia večeras kupili. Marku i Miji žiri je dao 18 bodova.  

Glazbeni gost večerašnje emisije "Zvjezde pjevaju" bio je bivši pobjednik Dino Jelusić koji se u showu natjecao s Tarom Thaller.

Show su vodili  Barbara Kolar i Duško Ćurlić.

image

Voditelji: Barbara Kolar i Duško Ćurlić

Hrt/
image

Članovi ocjenjivačkog suda - Danijela Martinović, Marko Tolja i Mario Lipovšek Battifiaca

Hrt/

 

01. svibanj 2024 08:50