StoryEditorOCM
ZabavaPODRŠKA TATI NA TURNIRU

Marin Čilić napravio pauzu od tenisa pa sa sinom Baldom zaigrao nogomet

Piše Gloria
24. srpnja 2023. - 11:24

Održava se 33. izdanje umaškog Plava Laguna Croatia Opena, najpoznatijeg teniskog turnira u Hrvatskoj, a jedan od predstavnika je i Marin Čilić. Proslavljeni tenisač na umaški se turnir vraća nakon 2014. godine. Ovdje je 2005. prvi put zaigrao na ATP Touru, a sada ga na turniru prati i trogodišnji sin Baldo koji je ukrao svu pažnju na turniru.

Otac i sin su bili dobro raspoloženi pa su vrijeme odlučili iskoristiti i za druge sportove osim tenisa. Zaigrali su nogomet što je snimio naš fotograf na turniru. Podsjetimo, maleni Baldo rođen je u veljači 2020. godine, a u rujnu 2021. Marinova supruga Kristina rodila je drugog sina Vitu.

image
Goran Sebelic/Cropix
image
Goran Sebelic/Cropix

"Moram priznati da nismo još stigli razmišljati o imenu, ali znam da kriterij za odabir imena neće biti neobičnost. Kada smo odabrali Baldovo ime, nismo mislili da je ljudima tako neobično jer je Baldo tradicionalno ime dubrovačkog kraja. Osnovni razlog je bio što je i meni i Marinu to zaista lijepo ime, a za mene ima jednu posebnu emotivnu vrijednost jer se moj tata, od kojeg sam se morala oprostiti još kao sedmogodišnja djevojčica, tako zvao. Kažu da je ime znamen. Baldo je od djeda već naslijedio rupicu na bradi, a ako bude vrijedan i dobar kao on, onda mu je samo nebo granica"

image
Goran Sebelic/Cropix

U travnju ove godine bračni par Čilić proslavio je pet godina prošlo otkako su se vjenčali u crkvi svetog Nikole u Cavtatu. Slavlje je tada nastavljeno na dubrovačkoj tvrđavi Revelin. Dubrovkinja Kristina Milković i Čilić vjenčali su se nakon osam godina ljubavi i danas su jedan od omiljenijih domaćih parova. Od 2016. zajedno vode i humanitarnu zakladu Marin Čilić.

27. travanj 2024 03:26