StoryEditorOCM
ZabavaPROČITAJTE REAKCIJE

Korčulanka oduševila svojim nastupom u ‘Plesu sa zvijezdama‘, Albini prijetilo ispadanje, a show je na kraju napustio Matija Lovrec

Piše Mozaik SD
4. travnja 2022. - 08:29

Splitska pjevačica Albina Grčić sjajno izgleda na plesnom podiju, oduševljava promjenama stylinga i frizurama i evidentno napreduje u plesnom umijeću, no opet se našla u najužoj skupini kojoj "prijeti" ispadanje iz showa "Ples sa zvijezdama".

image
Luka Dubroja/Nova TV


Bilo je tako i sinoć, kad je s partnerom ostala među tri plesna para koja su dobila najmanji broj glasova, uz glumca Asima Ugljena s partnericom i novinara Matiju Lovreca.

Žiri je mogao spasiti samo jedan par: odlučili su se za Albinu i partnera Marija.


Tada je opet bilo na publici da odluči tko konačno ispada. Simpatični Asim je javnost opet zamolio da ne glasaju za njega, no publika ga nije poslušala: Asim će plesati i iduće nedjelje, a za Matiju Lovreca i Helenu Bradvicu natjecanje je završilo.


- Ja bih volio da hrvatska javnost upamti jedno ime. A to je Mateo Cvenić - našalio se Matija, citirajući Vlatku Pokos. Dodao je da mu je partnerica Helena bila velika podrška i najbolja učiteljica.

Asim Ugljen sinoć je plesao s novom partnericom, jer je Nika Jelić "pokupila" koronavirus taman nakon što ga se Asim riješio.

S novom partnericom Rebekom Krajnović plesao je cha cha cha inspiriran filmom "Groznica subotnje večeri".


Iako je od najstrožeg člana žirija, Cibocija, dobio komentar da nije pokazao "ni č od ča ča ča", glumac je rekao da je puno vježbao te je sretan što je uopće otplesao koliko je vremena imao. Priznao je i da mu je Nika jako falila.

image
Luka Dubroja/Nova TV


- Asime, gospodine moj, ti si gospođi koroni rekao da se nosi u tri disko kugle. Sve je to bolje i već je ovo veliki napredak - pohvalio ga je pak Igor Barberić, koji mu je dao 6, kao i Franka. Larisa je plesni par ocijenila peticom, Marko Ciboci - trojkom.


Par koji je sinoć definitivno dominirao bili su brazilski model Pedro Soltz i njegova plesna partnerica Valentina Walme.

Oni su otpesali su rumbu inspiriranu filmovima o Jamesu Bondu.

- Ti izgledaš super kad ne radiš ništa. Budi miran i budi lijep - rekao je Pedru Marko Ciboci.

Osvojili su tri devetke, jedino su od Marka dobili sedmicu.

Domenica Žuvela i Alan Walme otplesali su valcer. Njihov je nastup bio inspiriran filmovima o Harryju Potteru.

Od Igora, Larise i Franke dobili su osmice, a od Marka šesticu - ukupno 30 bodova.

image
Luka Dubroja/Nova TV

Reakcije na društvenim mrežama

Asim se opet izvukao! Mislim, stvarno tip nema pojma, a ljudi i dalje glasaju za njega

Moram priznati da je on meni komičan i zabavan, kao Darko Janeš kad je to bio 2012.

Matija i partnerica su trebali odavno ispasti. On pre loše pleše.

Ne pleše loše nego izvrsno, u skladu sa svojim mogućnostima. Čovjek je proživio moždani udar te mu motorika i koordinacija stvaraju probleme

Čovjek je očito optimist kada je, unatoč svemu, htio ispitati svoje granice. 

 

02. lipanj 2024 21:00