StoryEditorOCM
ZabavaNEDOSTAJEŠ

Kiki Rahimovski dirljivom porukom zaželio preminulom Akiju sretan rođendan: ‘Odmori se od onih koji su te...‘

Piše dv
5. lipnja 2023. - 15:44

Kristijan "Kiki" Rahimovski, sin preminulog glazbenika Akija Rahimovskog, na Instagramu je podijelio emotivnu objavu povodom rođendana svog oca.

- Tata, sretan ti rođendan.I zapjevaj sa mnom danas. Ja hoću onu koju ti voliš. Nedostaješ... Tvoje dijete kreten - napisao je u opisu fotografije svog tate, piše Jutarnji list.

Ispod objave skupio se niz dirljivih komentara koji su zaželjeli legendarnom pjevaču Parnog Valjka sretan rođendan i izrazili koliko im nedostaje. Podsjetimo, Rahimovski je preminuo 22. siječnja 2022. godine u 67. godini života, a mi smo s 41-godišnjim Kristijanom razgovarali neposredno nakon smrti oca, odnosno, kada se vratio iz Makedonije gdje je posjetio svoju baku i odazvao se pozivu tamošnje ministrice kulture i gradonačelnika Kruševa da se jedna ulica u Skoplju nazove imenom slavnog pjevača.

Na društvenim mrežama, Kiki nerijetko podijeli fotografije ili snimke svog oca, a nekoliko dana nakon njegove smrti objavio je emocijama nabijenu privatnu snimku, koja je dirnula mnoge njegove pratitelje i izmamila im suze.

image
Instagram Kiki Rahimovski

- Volite i ljubite svoje roditelje, bez obzira na sve. Tata i ja, samo ljubav, ništa više - napisao je u opisu videa u kojem njih dvojica sjede zajedno za stolom, a Aki ga grli i ljubi.

Naime, pisalo se i o nesuglasicama između oca i sina, no nakon Akijeve smrti je Kristijan objasnio makedonskim medijima da su "zadnjih godina izgradili divan odnos i povezali se".

image
Goran Mehkek/Cropix

- Mediji su potencirali te neke stvari, ali ne moraju ljudi sve znati. Želim da svi znaju da smo se jako voljeli. On se nije htio miješati u moju glazbu, a ni ja u njegovu - objasnio je.

17. travanj 2024 19:22