StoryEditorOCM
ZabavaSJAJNA AKVIZICIJA

Jeste li čuli kako je Igor Mešin sinoć nazvao voditeljicu Tamaru Loos? A kako mu je ona uzvratila? Brza je i prelijepa

Piše Dv
20. ožujka 2023. - 10:19

Nova voditeljica showa Ples sa zvijezdama, koja se u toj ulozi sjajno i snalazi, zablistala je sinoć u veličanstvenoj kreaciji koju je za nju pripremio stilist Marko Grubnić.

Tamara Loos se pojavila u raskošnoj crvenoj kreaciji koja joj je jako dobro pristajala i s kojom bi, bez dvojbe, mogla i na hollywoodski crveni tepih.

Atraktivnosti cijele pojave doprinijele su i ekstenzije u kosi, pa je Tamara u sinoćnjem izdanju zaista podsjećala na supermodele, domaću Vanju Rupenu ili Australku Elle McPherson.

Tamari, koju pamtimo kao mladu voditeljicu na HTV-u (u kombinaciji sa Zlatom Muck), a koja je karijeru nastavila na radiju, ovoliko su glamurozna izdanja velika novost.

"Nikad se, ni u jednoj poslovnoj prilici, nisam našla u situaciji da sam maksimalno sređena od glave do pete! I, povrh svega, da to nije moja briga, nego iza tog glamura stoji toliko sposobnih profesionalaca da im ja samo mogu skinuti kapu" - komentirala je za Novu TV zadovoljna voditeljica.

Loos nije samo lijepa i komunikativna, sinoć se potvrdila i jako brzom u reakcijama.

Kad je voditelj Igor Mešin, naime, otpravljao plesni par od žirija, rekao im je: "A sada pođite Maji..." - misleći na Maju Šuput, koja je prošle sezone vodila show u istoj poziciji u kojoj je ove Tamara Loos.

"Hvala ti Frano..." - brzo se snašla i uzvratila mu Tamara, namjerno "brkajući" Mešina s Ridjanom.

 

19. travanj 2024 18:08