StoryEditorOCM
ZabavaČESTITAMO

Izvanbračna kći Borisa Beckera pobijedila u njemačkom showu ‘Let‘s Dance‘, postavila je i novi rekord

Piše SCENA SD
20. svibnja 2023. - 08:38

Anna Ermakova, kći nekadašnjeg slavnog tenisača Borisa Beckera i ruske manekenke Angele Ermakove, sinoć je pobijedila u njemačkom showu "Let‘s Dance".

image

Anna Ermakova

Rolf Vennenbernd/Dpa Picture-alliance Via Afp

Beckerova kći uspjela je postaviti i rekord. Anna je čak 11 puta osvojila svih 30 bodova zaredom, pobijedivši prethodnu rekorderku Ellu Endlich (38), koja je 2019. deset puta osvojila po 30 bodova.

Tri plesna para bila su u finalu: Anna Ermakova i plesač Valentin Lusin, glumica Julia Beautx i plesač Zsolt Sandor Cseke, te gimnastičar Philipp Boy i plesačica Patricija Ionel.

image

Boris Becker

Monika Skolimowska/Dpa Picture-alliance Via Afp

Anna nije plod velike i dugogodišnje ljubavi Angele i Beckera, već jednonoćne avanture. Podsjetimo, Beckeru je zbog toga propao prvi brak s bivšom manekenkom Barbarom Feltus s kojom ima dvoje djece: Noaha i Eliasa. Odlučili su imati zajedničko skrbništvo, iako su 2007. završili na sudu, prenosi Slobodna Dalmacija.

- Bio sam osramoćen, ali i vrlo tužan zbog svega što se dogodilo i kako je sve to razorilo moju obitelj. Sve to ostavilo je trag na Aninoj mami i meni, morali smo se dogovoriti i pronaći način kako biti roditelj, a nemati osobu s kojom možeš sve podijeliti. Nažalost ne viđam se s Annom koliko bih želio, no njezina majka i ja činimo sve kako bi bili kao i svaka druga razdvojena obitelj, što nije lako s obzirom na naše početke - pisao je o tome Boris Becker u svojoj autobiografiji ‘Boris Becker‘s Wimbledon‘.

image

Boris Becker i njegova partnerica Lilian de Carvalho Monteiro

Julien De Rosa/Afp
29. travanj 2024 19:27