StoryEditorOCM
ZabavaTEŠKA GODINA ZA NAVIJAČICU VATRENIH

Ivana Knoll otkrila gdje je rođena, frapirala fanove: ‘Pa kako si ti onda postala prijateljica Jamieja Foxxa?‘

Piše dv
31. prosinca 2023. - 18:30

Naša najvatrenija navijačica Ivana Knoll podijelila je video s isječcima 2023. godine. U videu Knoll pozira sama i u društvu brojnih prijatelja i slavnih osoba. U opisu je podijelila kako je ovo za nju bila godina i najboljih i najtežih trenutaka, piše jutarnji.hr.

„Ova godina je počela kao najbolja u mom životu, a završila je kao najteža. Godina gdje sam sve izgubila i dobila sve”, započela je Knoll rezime ove godine.

image
Tom Dubravec/Cropix/Cropix

„Voljela sam najviše, pa sam bila povrijeđena najviše. Bila sam razočarana najviše, ali sam najviše i voljela. Pronašla sam sebe i počela sam razumijevati Svemir i mijenjati percepciju života. Ne mogu biti dovoljno zahvala za ovaj nevjerojatan život koji živim i to još više sada kada sve razumijem, zahvalna sam za svaku osobu koju si poslao na moj put kao blagoslov i lekciju. Bože, omogućio si da moji snovi postanu stvarnost”, napisala je Knoll pa se prisjetila djetinjstva.

„Ova mala djevojčica iz Čapljine nikad nije odustala, sama se probila na svjetsku scenu i pogodio što? Tek je započela. 2024, hajdemo, volim vas sve!” poručila je.

image

Knoll na Mundijalu

Tom Dubravec/Cropix

Pratitelji su bili oduševljeni Knollinom godinom.

„Kako si uspjela postati prijateljica Jamiea Foxxa? Prije ili poslije svjetskog? Može li mi netko reći?” pitao je pratitelj za američkog glumca.

„Tako si lijepa, unutra i izvana”, „Tako si lijepa djevojka, sretna nova godina”, „Tvoje fotografije i videi iz 2023. su predivni”, hvalili su pratitelji Knoll.

25. travanj 2024 06:42