StoryEditorOCM
ZabavaSUPERBAKA

Ima 72 godine, a fleksibilna je poput djevojčice: ‘Kažu da se nepristojno odijevam, ali godine su samo broj‘

Piše dv
23. rujna 2022. - 13:51

Keiko Guest (72) preko noći je postala svjetski poznata, ali na način na koji vjerojatno nije baš željela. Ova 72-godišnjakinja postala je meta negativnih komentara na TikToku zbog svog ‘neprikladnog načina odijevanja‘.

Profesionalna plesačica želi dokazati da su godine samo broj, a zbog svojih je plesnih sposobnosti koje je podijelila na TikToku postala vrlo brzo poznata. Ljudi se tako dive njezinoj razini kondicije koja nije karakteristična za njezine godine, no neki su joj ipak izkritizirali odabir odjeće za koju smatraju da previše otkriva i da bi trebala birati komade koji su ‘primjereniji njezinim godinama‘.

No, čini se da 72-godišnju zvijezdu TikToka ti komentari ne diraju previše pa im je čak odlučila odgovoriti. Objavljuje videe u kojima ismijava svoje hejtere dok im pokazuje odjevne kombinacije koje često uključuju majice s dubokim dekolteom i kratke haljine s čizmama do koljena, donosi Jutarnji list. 

Ova 72-godišnjakinja progovorila je i o svojim problemima s mentalnim zdravljem, a postala je poznata i po svojem pozitivnom pogledu na život. Snažno se zalaže i za kupovinu rabljenih proizvoda te često dijeli odjeću koju je kreirala od rabljenih predmeta.

Njezina atletska građa mnogima je fenomenalna, a jedan joj je pratitelj poručio: ‘Wow, prekrasno. Nadam se da ću izgledati jednako dobro kao ti kad ću imati 72 godine!"

"Kad odrastem, želim biti poput vas", glasio je drugi komentar.

"Gospođo, da izgledam tako dobro kao vi i ja bih se tako odijevala", poručila je jedna pratiteljica.

Na pitanje koja je tajna njezina mladolikog duha i izgleda, Keiko je odgovorila: "Radim s tinejdžerima više od pola stoljeća. Podučavala sam, usmjeravala, trenirala, kostimirala ih, naučila ih držanju. Mogu to učiniti i u snu."

19. travanj 2024 17:02