StoryEditorOCM
ZabavaNA INSTAGRAMU |

HOLLYWOODSKA ZVIJEZDA U GRADU Demi Moore se pohvalila fotografijom iz Dubrovnika, za odmor je odabrala superluksuznu dubrovačku vilu

Piše DV
23. kolovoza 2021. - 14:43

Seriji poznatih lica koji odabiru Dubrovnik za odredište godišnjeg odmora pridružila se i hollywoodska glumica Demi Moore.

Zvijezda koja je u glumačkom zenitu bila 1990-tih ulogama u trileru 'Malo dobrih ljudi', 'Nemoralna ponuda' i 'Striptiz' pratiteljima se javila iz Grada sa svog Instagram profila gdje se jasno vide vizure Vile Agave, raskošnog zdanja kod Hotela Excelsior koju za odmor često odabiru bogati i slavni.

More u Dubrovnik stiže tek nekoliko dana nakon kolege Harrisona Forda koji je mnogo manje aktivan u novim medijima. Demi na društvenim mrežama  ima oko 2 i pol milijuna pratitelja koji su se sigurno obradovali fotografiji iz Dubrovnika pod nazivom “Nedjeljni selfie”.

Demi Moore na hrvatski jug veže još jedna epizoda iz svijeta filma i mode. Hrvatska dizajnerica Matija Vuica je dizajnirala haljinu za Rumer Willis, Deminu kći iz braka sa kolegom glumcem Bruceom Willisom koju je djevojka lani odjenula na zabavi Vanity Faira.

09. lipanj 2024 04:22