StoryEditorOCM
ZabavaŠarmantna velolučanka

Fani Stipković progovorila o majčinstvu i otkrila je li sinčić više nalik njoj ili suprugu, slavnom nogometašu

Piše DV/ Gloria.hr
10. veljače 2024. - 12:00

Četrdesetjednogodišnja sportska novinarka Fani Stipković lani krajem listopada rodila je sinčića Nicolása Valentina kojeg je dobila sa suprugom, 55-godišnjim bivšim nogometašem Fernandom Hierrom.

Za španjolski magazin Hola! poznata voditeljica objasnila je zašto je odlučila sinu dati ime Nicolás Valentin. "Odlučila sam se za Valentina jer ga je osmislio svetac, a za Nicolása jednostavno jer je to bilo otkrivenje", objasnila je 41-godišnjakinja.

image
Scar Ortiz/Zuma Press/Profimedia/Scar Ortiz/zuma Press/profimedia

 

A da sreći u njihovoj obitelji nema kraja, potvrđuju i nedavne vijesti da će Fernando Hierro dobiti još jednog člana obitelji - unuče. Naime, njegov sin Alvaro Ruiz Hierro kojeg ima iz prvog braka uskoro će s partnericom dobiti dijete.

Bivši nogometaš i proslavljena novinarka vjenčali su se u rujnu 2023., a detalje vjenčanog slavlja, koje se održalo u butik hotelu Casa Pedro Loza u središtu Guadalajare, otkrili su ekskluzivno za magazin Gloria.

"Ceremonija je bila intimna, sa samo 12 uzvanika, a zbog čarobne palače s koje se pruža pogled na povijesnu jezgru sve je nalikovalo nekom starinskom filmu. Htjeli smo formalizirati našu vezu koja je ionako poput braka i okruniti ljubav u najljepšem mogućem trenutku - dok čekamo bebu", otkrila je tada Stipković.

27. travanj 2024 17:55