StoryEditorOCM
ZabavaRED ZA VOĐENJE PAO NA DRUGE

Boris Rogoznica gostovao u emisiji koju vodi njegova bivša supruga Doris Pinčić Guberović; ‘Ja sam općenito zauzet....‘

Piše SCENA SD
14. lipnja 2023. - 12:33

Bivši suprug Doris Pinčić Guberović (34), Boris Rogoznica (36) gostovao je u emisiji Dobro jutro, Hrvatska koju inače vodi i Doris.

Međutim, ovog jutra se bivši supružnici nisu sreli pred kamerama, jer je red za vođenje pao na Maju Ciglenečki i Davora Meštrovića. Boris je izveo autorsku pjesmu ‘Da nam bude lipo‘ uz prateći vokal Mariju Matić i Antu Domazeta na klaviru, piše Slobodna Dalmacija

- To je moja najnovija autorska pjesma s kojom ću se predstaviti na ovogodišnjem Splitskom festivalu. Volim biti autor svojih pjesama jer to je nešto što me izuzetno veseli jer osjećam se autentično kada izvodim i pjevam nešto što sam napišem. To su moje riječi i životna filozofija koju mislim. To je 100 posto autentično - kazao je Boris, piše 24 sata.

- To je moja najnovija autorska pjesma s kojom ću se predstaviti na ovogodišnjem Splitskom festivalu. Volim biti autor svojih pjesama jer to je nešto što me izuzetno veseli jer osjećam se autentično kada izvodim i pjevam nešto što sam napišem. To su moje riječi i životna filozofija koju mislim. To je 100 posto autentično - kazao je Boris.

Rekao je kako drugim izvođačima ponudi svoju pjesmu ako se sam u njoj ne pronađe.

- Ja sam općenito zauzet sve vikende, sviram svaki tjedan, a ljeti je toga još više. Jako sam zadovoljan s popunjenošću, ovo ostalo pokušavam iskoristiti za putovanja, obitelj i odmor. Da mi bude lipo - zaključio je Boris Rogoznica.

03. svibanj 2024 19:00