StoryEditorOCM
ZabavaJOŠ MALO

Antonija Blaće više neće voditi show čiji je bila zaštitni znak! Ostaje u njemu, ali uz Nives Celzijus u novoj ulozi

Piše dv
16. veljače 2023. - 16:34

Najmisteriozniji televizijski show uskoro stiže na RTL: ‘Masked Singer‘ emitirat će se uživo iz jednog od najvećih studija u Hrvatskoj, a s panelom detektiva aktivno će u razotkrivanju misterija sudjelovati i gledatelji koji će glasovanjem odlučivati o sudbini svoje omiljene maske, donosi Slobodna Dalmacija.

Panel detektiva u ovosezonskom "Masked Singeru" činit će nova ekipa: Antonija Blaće, Nives Celzijus, Borko Perić i Saša Lozar!

Jedna od najboljih voditeljica u zemlji, Antonija Blaće, nakon niza izvanredno odrađenih voditeljskih uloga u najvećim showovima domaće produkcije te uspješnog ulaska u svijet kreativnog televizijskog stvaranja, odlučila je postati "prva među jednakima" u panelu detektiva, te više neće biti u voditeljskoj ulozi koju je lani imala.

"Uvijek me zanima kako je s druge strane i sada mi se ta želja konačno ostvarila. Obožavam velike, glamurozne i raskošne projekte, a upravo takav je ‘Masked Singer‘. Budući da će u otkrivanju misterija sudjelovati i gledatelji, očekujem pravu zajedničku detektivsku igru“ - komentira Blaće.

"Ekipa panelista je sjajna, počeli smo s probama i druženjima te jedva čekamo da show počne! A dotad izoštravam osjetila“ - komentira elokventna Šibenka.

Pjevačica i spisateljica Nives Celzijus također je vrlo uzbuđena oko novog projekta.

"Panel detektiva okupljen je zbog izvrsne međusobne kemije te se vjerujem da ću pridonijeti i pokojom pametnom dosjetkom. Nadam se da će mi pripomoći dugogodišnje čitanje kriminalističkih romana, kojih sam velika obožavateljica. Počela sam razmišljati kao detektivka...“ - ocjenjuje svestrana Nives.

"Iako je iza mene 25 godina scene, prije grandioznih projekata kakav je ‘Masked Singer‘ uvijek postoji doza treme. S ostalim kolegama detektivima sam kliknula, Antoniju i Sašu poznajem već dugo, a s Borkom se dogodila svojevrsna ljubav na prvi pogled“ - otkriva Nives, koja u svaku komunikaciju obožava ubaciti dašak provokacije.

Raskošne maske izrađuje jedan od najvećih domaćih dizajnera Juraj Zigman, a tko će se naći ispod Zigmanovih maski u ovom trenutku zna svega nekoliko ljudi, koji rade na posljednjim pripremama uoči velikog showa.

Gledatelji i panel detektiva upoznat će se s 12 maski tijekom showa uživo. Ispod maski su poznate osobe koje pred publikom i panelom detektiva pričaju izmijenjenim glasom, a kroz njihove pjevačke izvedbe i tragove prepoznavanja panel detektiva trebao bi što prije pokušati razotkriti tko to tamo pjeva.

Dvanaest izvođača, koliko ih je u showu, nastupit će u pjevačkim dvobojima tijekom dvije prve emisije. Pravila su jednostavna - nakon tri pjevačka duela, ostat će tri maske s najmanje glasova publike, a potom će dobiti mogućnost u duelu otpjevati još jednu pjesmu. Ona maska koja bude imala najmanji broj glasova publike prva će se razotkriti i napustiti show. O tijeku emisije tako će odlučivati gledatelji koji će tijekom showa uživo moći glasovanjem odlučiti o ostanku omiljene maske.

 

01. svibanj 2024 10:17