StoryEditorOCM
ZabavaGODINA PROMJENE

Antonija Blaće oduševila izdanjem u minici, izgubila je 12 kilograma. Prva je pohvalila Amra iz ‘Gospodina Savršenog‘, evo što je napisala zadovoljnoj Šibenčanki

Piše dv
7. rujna 2022. - 10:09

"I? Kako vam je prošlo ljeto? More? Odmor? Sad će mi moja ekipa s mora reći “kako misliš prošlo? Pa sad ti je na moru najlipše!”. A znam da je. Probat ću ulovit još koji vikend, ali i Zagreb je predivan u ovo doba.

Jeste vi obavili godišnje? Spremni za jesen? Školu? Posao? Ajde pričajte malo, šta ima?" - upitala je Antonija Blaće svoje pratitelje na Instagramu, uz fotografiju na kojoj pozira, nasmiješena i zadovoljna, u "cool" kombinaciji, mini suknji crno-bijelog karo uzorka i običnom, bijelom T-shirtu, donosi Slobodna Dalmacija. 

Među prvima joj je odgovorila Amra, koju pratitelji RTL-ovog showa "Gospodin Savršeni" pamte kao jednu od simpatičnijih natjecateljica sezone.

"Ova kombinacija ti je vrh! ?❤️" - poručila je Antoniji.

Uz mukotrpne vježbe i samodisciplinu popularna RTL-ova voditeljica u godinu dana je, kako je ispričala početkom ljeta, smršavjela 12 kilograma. 

Antonija je često oscilirala s težinom, i privatno i javno (sudjelujući u tv izazovima), i nikad nije imala problem pričati o tome, zbog čega je tv gledateljicama oduvijek bila simpatična, jer su se s njom u mnogočemu mogle poistovjetiti.

Iako je, kako je ispričala, svjesna da ovo još nije njezina idealna kilaža, kaže da se nikad dosad nije bolje osjećala u vlastitom tijelu.

A to baš i svjedoče njezine ovoljetne fotografije.

Obujam u centimetrima ionako joj više nije mjerilo savršenstva, važno joj je da se ne osjeća tromo i da ponovno ima energije.

U radu na tijelu najveća joj je podrška suprug, bivši vaterpolist Hrvoje Brlečić (38), uz kojeg, kako je ispričala za Gloriju, osjeća takav spokoj da "vjeruje kako su u životu dovoljni jedno drugome".

"Funkcioniram u fazama, nemam stabilnu energiju, već uspone i padove, a nakon intenzivne faze trebam malo povlačenja u osamu. Kada sam pod stresom, debljam se.

No, rekla bih da to ima više veze s kortizolom - hormonom koji se pojačano luči u stresnim situacijama - nego s istinskom potrebom za hranom. Nisam emocionalni jedač koji tugu utapa u hamburgeru, ali mi je potrebna disciplina, koju tada nisam imala" - ispričala je Antonija o najstresnijoj fazi koja je ostavila svoj danak, i s čijim se posljedicama dugo borila i nosila.

"Dogodilo se to kada sam radila na više projekata paralelno, ‘Život na vagi‘, ‘Gospodin savršeni‘, ‘Zvijezde‘ i ‘Big Brother‘. Sve se nizalo jedno za drugim, uskakala sam od jutra do mraka u različite uloge - od producentice do voditeljice, nikad ne dovodeći u pitanje mogu li to sve odraditi..." - priznala je Antonija. 

Presretna što je stvari ponovno uspjela dovesti u red.

 

 

 

02. svibanj 2024 09:25