StoryEditorOCM
ZabavaGLAZBENI INTIMUS

Ante Gelo novinarki ‘Slobodne‘ na trajektu je otkrio što je Oliveru uvijek bilo ‘prenapeto‘, ali i kako mu je gospođa lani u Vela Luci održala lekciju! Evo o čemu se radi

Piše Antea Burazin/sd
26. srpnja 2022. - 19:02

"U Vela Luci će se svirati lijepa glazba od Runjića, Gibonnija... klinci su danas ludi za tim" - kazivao nam je Ante Gelo, doslovce sekundu prije nego li će se primiti gitare na trajektu "Korčula" i zasvirati svom voljenom prijatelju u čast, piše Slobodna Dalmacija.

Pitamo ga može li brzinski s nama podijeliti neko posebno sjećanje na Olivera, neku specifičnu anegdotu.

Jasno nam je da je "u stisci", ali htjeli bi čuti.

image
Joško Ponoš/Cropix


"Ima jako puno toga... ne mogu izdvojiti samo jednu uspomenu. Ono što bih izdvojio o njemu je da se uvijek trudio da je za dlaku bolji, da da više srca, da taj jedan ton ne bude mrtvo slovo na papiru, nego da oživi sve!" - priča nam Gelo i jasno definira razlog fenomenalnog uspjeha i jedinstvenog pečata kojeg je na glazbenoj sceni ostavio njegov stari prijatelj i glazbeni pojam mnogima.

Gelo nam kazuje kako će u Vela Luci na koncertu "Trag u beskraju" u petak sudjelovati 90 glazbenika.

image
Joško Ponoš/Cropix


"Bit će koncert za sve ljude! Ostalo mi je u sjećanju kad me je jedna gospođa pitala prošle godine kako to da ne može ući na koncert, a Oliver je bio od svih nas! Baš to, Oliver je bio naš, gospođa je bila u pravu. I zato ove godine imamo i prijenos na televiziji..." - priča nam gitarist i aranžer.

I njega Oliverove pjesme, intimno, vezuju uz sve ono uz što vezuju i većinu drugih.

"Podsjećaju na neke najljepše trenutke u životu, na mog tatu, familiju..." - otkriva nam Ante Gelo.

29. travanj 2024 11:33