StoryEditorOCM
ModaOtkrijte razigrane kolekcije prepune različitih boja i oblika

Optika Anda donosi savršene modele sunčanih naočala idealne za ljetnu zabavu i opuštanje – na kopnu ili moru

Piše PROMO
16. srpnja 2024. - 12:29

Ljeto je vrijeme za zabavu, opuštanje i uživanje, bilo da ste na kopnu ili moru. Savršen dodatak za svaki ljetni trenutak su sunčane naočale koje ne samo da štite vaše oči, već i dodaju dašak osobnog stila vašim ljetnim kombinacijama.

 

Bilo da spas od ljetnih vrućina pronalazite na moru, bazenu ili s nogama u lavoru usred svog dvorišta, sunčane naočale neizostavni su modni dodatak svakoj ljetnoj avanturi i outfitu. Optika Anda već je četvrt stoljeća predvodnik u svijetu optike u Hrvatskoj, pa i ovo ljeto imaju najpopularnije modele sunčanih naočala koje ćete obožavati.

image

PR fotografije

OVOG LJETA SVE JE DOZVOLJENO

Ova ljetna sezona u znaku je upečatljivih boja i neobičnih okvira. U modnom smislu, ovo ljeto sve je dozvoljeno, a Optika Anda donosi najatraktivnije modele brendova Prada, Gucci, Saint Laurent, Bottega Veneta.

image

PR fotografije

Prada donosi klasičnu eleganciju s novom dozom ekstravagantnosti, dok Gucci svojim dizajnom nudi odvažnost i jedinstvenost. Bottega Veneta sinonim je za luksuz i vrhunsku izradu, dok Saint Laurent modeli i ove sezone oduševljavaju svojim modernim i chic pristupom bojama, okvirima i oblicima.

image

PR fotografije

Iako često biramo sunčane naočale prvenstveno kao modni dodatak, one su neophodne za zaštitu naših očiju od štetnog UV zračenja. U Optici Anda, u biranju kolekcija uvijek se fokus stavlja na modne trendove s najvišom razinom zaštite – od elegantnih i sofisticiranih modela do onih koji su idealni za ljetne sportske aktivnosti, poput špricanja vodenim pištoljima.

image

PR fotografije

Bez obzira jeste li klasičan tip ili tražite naočale za odvažne modne kombinacije, tim stručnjaka u Optici Anda pomoći će vam da pronađete svoj savršen par. Neka vaše ljeto iz snova bude ispunjeno stilom, zabavom ispod sunca i neizostavnom zaštitom zdravlja očiju uz Anda kolekcije sunčanih naočala koje možete pronaći u više od 50 poslovnica diljem Hrvatske.

 

 

19. rujan 2024 14:32