StoryEditorOCM
Kućni ljubimciISPRED KAMERE

Najdosadnije biće na svijetu: Ovo je Emmanuel, a postao je slavan jer je pravi gnjavator

Piše vaumijau
5. kolovoza 2022. - 19:53

Neke životinje bježe od kamere i ne vole se snimati, no ima i onih koji jure za kamerom i žele biti na snimkama. Ne zna se što im je u glavi kada to rade, ali jedan se emu na taj način ‘dočepao‘ svjetske slave. Tolike da je i Washington Post pokušao napraviti intervju s njim. No, u maniri prave dive, emu je na početku tog intervjua samo pogledao u kameru i otišao svojim putem. Vjerojatno je odlučio da samo on bira kada će biti pred kamerom, a ne kada drugi to odluče, piše VauMijau.

Punim imenom Emmanuel Todd Lopez, emu je postao zvijezda jer je do zla boga dosadan. Njegova vlasnica Taylor Blake često je pred kamerama jer ima farmu u Južnoj Floridi, odakle se redovito javlja svojim pratiteljima kako bi im otkrila neku zanimljivost suživota s domaćim životinjama.

No, njeni planovi o tome da objasni nešto o, primjerice, labudovima na jezeru ili nekoj drugoj životinji često budu prekinuti Emmanuelovim ulaskom u kadar, kljucanjem kamere ili čak rušenjem iste. Čim ga vidi, vlasnica viče na njega da se makne, a on je posluša, premda je jasno koliko mu se kamera sviđa. Ne samo ona - voli on i svoju Taylor, koju slijedi po farmi kao pravi mali manijak.

Sve to donijelo mu je slavu, a snimke u kojima ga vidimo redovito imaju milijune pregleda.

Video pogledajte OVDJE.

23. travanj 2024 09:17