StoryEditorOCM

Mačka vidjela vješalice i smislila odličan način kako da se s njima zabavi

Piše vaumijau
30. kolovoza 2022. - 22:35

Da moramo u dvije riječi opisati mačke, sigurno bi rekli da su znatiželjne i nezaustavljive. Ako one nešto naume napraviti, nema sile koja će ih u tome spriječiti. Možda ono što žele učiniti ne izgleda pretjerano mudro, ali nema nikakve šanse da ih se može zaustaviti. Najbolje je pustiti ih da rade po svojem, a onda im nježno pomoći da se izvuku iz nevolje. Sve to, naravno, bez ikakvih očekivanja da će nešto naučiti iz avanture koju su prošle. Neće.

Jedna mačka je, iz samo njoj znanih razloga, odlučila da je super ideja zavući se u vješalice poredane jedne uz druge. Doslovno se zavući u njih, tako da se maksimalno izduži kako bi dosegnula kraj. Jasno, kad je to izvela pojavio je izvjesni problem, jer se nekako trebalo izvući iz tog svojevrsnog plastičnog tunela. Ppošto nije riječ o stabilnoj konstrukciji, samoj joj to ne bi pošlo za rukom, donosi VauMijau.

Odgovor na pitanje zašto je to napravila znaju svi vlasnici mačaka - jednostavno zato što je mogla. I zato što joj se to činilo prilično zabavnim.

Video pogledajte OVDJE.

17. travanj 2024 15:39