StoryEditorOCM
GastroPROMO

Gastro spektakl u Lazaretima: u najkul rezidenciji dobre hrane imate priliku isprobati čak 25 različitih burgera

Piše dv
22. lipnja 2024. - 13:55

Što se isplati pojesti na dubrovačkog Burger festu? Sve! Crni, plavi, tanji, deblji, hrabriji ili blaži, svaki od burgera koji se mogu isprobati na festivalu u Dubrovniku po nečemu iskače tako da svatko može pronaći nešto prema svojem ukusu. 

U dubrovačkim Lazaretima, trenutno najkul rezidenciji dobre hrane i glazbe na jugu Lijepe naše dobre vibre definitivno ne nedostaje! U cool gastro-spektaklu Dubrovčani i njihovi gosti mogu uživati sve do nedjelje, 30. lipnja i tom prigodom imaju priliku isprobati čak 25 različitih burgera. 

image

Burger fest u Lazaretima

Marijan Marinović/Burger Fest

Pripremaju ih fantastični burger-entuzijasti: Institut za burgere by Mate Janković, Chef‘s burger by Ivan Pažanin, Guloso Burgers&More, Picnic - mingle&fun, kDogs, Takeaway by Branko Kusovac te Beg‘s Plant Based, dok su za osvježavajuću ponudu pića zaduženi Gingle Bells i Central bar.

image

Burger fest u Lazaretima

Marijan Marinović/Burger Fest

U Dubrovniku po prvi put možete probati i korejski hot dog koji se zove K-dog. U ponudi su tri verzije, klasična hrenovka koja se uvalja u tijesto, to je kao ljepljivo posebno tijesto pa se ono uvalja u cornflakes i to se prži u ulju. Osim toga, tu je i slatka verzija slatkog burgera, takozvani brioche ice cream gdje ide nutella, sladoled od vanilije i to se tostira tako da je izvana toplo i hrskavo, a iznutra hladno i jako slatko. Kao da to nije dovoljno, u ponudi su i sladoledi s preljevom od voća, čokolade i karamele, a i dalgona sladoled s preljevom od kave, što je svojevrsna verzija ledene kave.

image

Burger fest u Lazaretima

Marijan Marinović/Burger Fest

I glazbeni program donosi niz uzbuđenja. Organizatori su najavili nastupe fantastičnih DJ-eva, svakog dana s početkom od 19 sati. Atmosferu će zagrijati DJ Maha, DJ Lane, DJ Speed i DJ Blaise. U Lazarete stiže i omiljena hrvatska DJ-ica, DJ Rea. Omiljeno je glazbeno lice na brojnim partyjima, a i za dubrovačku publiku priprema glazbenu listu koja će rasplesati sve generacije.

image

Burger fest u Lazaretima

Marijan Marinović/Burger Fest

Radno vrijeme festivala je svakog dana od 15 sati do ponoći. Ulaz je besplatan, a dodatne informacije možete potražiti na Facebooku i Instagramu festivala.

22. lipanj 2024 13:56