StoryEditorOCM
Dalmacijastari znanac

Završena istraga nad mladićem koji je šipkom brutalno pretukao 84-godišnjaka u Zagori: policija otkrila da je provalio i u ambulantu i ukrao novčanik

9. siječnja 2019. - 11:44

Tek kada je 84-godišnji V.I. prijavio 24-godišnjeg M.J. iz Kaštela da ga je fizički napao 6.siječnja oko 18:00 sati u Labinu metalnom šipkom nanijevši mu lakše tjelesne ozljede te mu iz kuće uzeo 18 tisuća kuna koje je starac držao u novčaniku policija je odomotala klupko i drugih kaznenih djela na tom području. za kojeg sumniči 24-godišnjaka.

Brutalni napad u Zagori: 84-godišnjaku prijetio, udario ga šipkom, pa mu iz kuće ukrao veći iznos novca

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno postojanje sumnje da je 24-godišnjak 3. na 4.siječnja ove godine u Primorskom Dolcu zajedno s još jednim muškarcem koji je za sada nedostupan, izvršio provalu u ambulantu iz koje su otuđili manji iznos novca, a utvrđeno je postojanje sumnje da je M.J. 22. prosinca 2018. zajedno sa jednom ženskom osobom, koja je za sada nedostupna, u Kaštel Štafiliću počinio kazneno djelo krađe na način da su od 56-godišnjaka otuđili novčanik u kojem se nalazilo oko 3 tisuće kuna i bankovne kartice.

Uz kaznenu prijavu 24-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku zbog postojanja sumnje u počinjenje kaznenih djela teška tjelesna ozljeda u pokušaju, teška krađa i krađa, a kriminalističko istraživanje se i dalje nastavlja.

Znači mladić je prije napada na starca bio u dobrom razbojničkom tonusu i da je trebala konkretna prijava konkretne osobe pa da policija sklopi mozaik "rada" ovog mladića i njegovih dvoje pomagača koji trenutno nisu dostupni,ali su poznati policiji.

Muškarac je na protupravan način zaradio najmanje 21 tisuću kuna, a nije poznato je li policija kod njega i oteti novac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 05:04