StoryEditorOCM
Zagora‘samo kod nas‘

Vozač je opušteno vozio i pratio signalizaciju, a onda je naprasno zaustavljen. Pogledajte snimku vožnje cestom u Imotskoj krajini, ovo na kraju nitko ne bi očekivao

Piše Dalmacija SD
9. siječnja 2023. - 12:54

Neobičan video vožnje jednom dalmatinskom prometnicom objavljen je na popularnoj Facebook stranici Prometne zgode i nezgode. 

Nepoznati vozač objavio je snimku vožnje koja je u jednom trenutku naprasno prekinuta pošto se vozilo našlo - pred zidom.

‘Samo kod nas cesta vodi u brdo‘, napisano je uz objavljeni video.

Kako se može iščitati iz komentara koji se nižu ispod snimke, riječ je o cesti koja se nalazi u Imotskoj krajini, točnije na dijelu ceste od Imotskog do Zagvozda.

Iako nitko od komentatora na Facebooku nije znao ponuditi objašnjenje za ovaj fenomen, duhoviti komentari i dosjetke nisu izostali.

‘Nije istina da ne vodi nigdje, to je budući spoj brze ceste Zagvozd - Imotski - granica BiH koja će se otvoriti 2078. godine‘, ‘Čeka se da brdo naraste i da mogu tunel probit‘, ‘Grubine Zagvozd, svaki put kad prođem čudim se i molim da nikoga navigacija ne navede da tu skrene‘, ‘Ovo je garant prema Neumu, još u izgradnji‘, neki su od komentara na bizarnu snimku.

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. siječanj 2023 12:54