StoryEditorOCM
S mora i krajaISTRAGA SE NASTAVLJA

Žena čije je tijelo pronađeno u retencijskom bazenu bila je u zadarskom Domu umirovljenika, obitelj traži obdukciju!

Piše B. S.
14. svibnja 2024. - 10:52
Retencijski bazen kod Doma za starije i nemocne Zadar. Bazen je 50-ih godina služio kao javno kupaliste sve do 70-ih kada se zbog novogradnje kuca i nepostojanja kanalizacije pretvorio u jednu veliku septicku jamu.Luka Gerlanc/Cropix

Žena čije je tijelo pronađeno u ponedjeljak oko 9 sati u retencijskom bazenu, 84-godišnja je korisnica Doma umirovljnika koji se nalazi u neposrednoj blizini.

Policija je nakon očevida izvijestila kako na tijelu 84-godišnjakinje nisu pronađeni tragovi koji upućuju na kazneno djelo, te da će se točan uzrok smrti, kao i okolnosti ovog slučaja znati nakon obdukcije koju je zatražila obitelj žene. 

Policija je dojavu dobila oko 9 sati, nakon čega su vatrogasci su iz bazena izvukli beživotno tijelo žene. Ravnatelj Doma umirovljenika Marko Buljat je potvrdio kako je žena bila pokretna i samostalna, te da je neposredno prije viđena kako sjedi na zidiću kraj retencijskog bazena. Ravnatelj Doma komentirao je i kako se bazen ne održava redovno, te da je jedan dio ostao urušen nakon nedavnih radova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. lipanj 2024 14:18