StoryEditorOCM
S mora i krajaDOBRA VIJEST

SD županija gradi veliki azil za životinje, organizira se okrugli stol u Splitu. Dođite, saznajte sve što vas zanima

Piše dalmacija sd
22. ožujka 2024. - 12:13

Zbrinjavanje napuštenih životinja dugo godina predstavlja veliki problem na području Splitsko-dalmatinske županije o kojem se raspravlja kako na razini građana i nevladinih udruga koje se bave zaštitom životinja, tako i na razini nadležnih tijela lokalne i regionalne uprave.

S ciljem konačnog rješenja tog problema, Splitsko-dalmatinska županija pokrenula je projekt izgradnje ‘Azila za životinje Klis‘ kojeg će predstaviti na istoimenom okruglom stolu u subotu 23. ožujka 2024. godine s početkom u 16.00 sati u splitskom hotelu Radisson Blu.

O potrebi izgradnje azila za životinje na okruglom stolu će govoriti Blaženko Boban, splitsko-dalmatinski župan, Tomislav Šuta, koordinator projekta izgradnje azila i Igor Stanišić, zamjenik koordinatora projekta.

- Hoće li Splitsko-dalmatinska županija dobiti azil za napuštene životinje i kako će on funkcionirati te što je sve do sada napravljeno i koji su budući koraci, saznajte na okruglom stolu na kojeg pozivamo sve zainteresirane građane i predstavnike nevladinih udruga koje se bave zaštitom životinja - navodi Županija SD u svom priopćenju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 13:25