StoryEditorOCM
S mora i krajaŠibenske šape

Pomozimo malenoj obitelji u nevolji i psu: umiljata hrvatska ovčarka treba dom na tri tjedna

Piše B. P.
10. kolovoza 2024. - 11:53
"Imamo situaciju u kojoj triba pomoći čoviku i pasu...molimo pročitajte i podilite da čim prije nađemo rješenje." - apel je Udruge Šibenske šape objavljen na njihovu Fejsu.
"Nedavno smo bili svjedoci tragičnog događaja na Vidicima kad je dite palo s četvrtog kata zgrade, srećom je preživjelo i sad mu predstoji duga borba za oporavak". - nastavlja se objava Šapa.
"U dječakovoj obitelj je bolesna i radno nesposobna majka i baka koja na svojim leđima nosi ogroman teret zadnjih par miseci, Njihov kućni ljubimac je kujica hrvatskog ovčara koja s njima živi devet godina kao član obitelji. Dječak je dobio termin u rehabilitacijskom centru gdje će mu pokušati pomoći da opet hoda, a baka mora ići s njim. Obratili su nam se s molbom da pomognemo zbrinuti kujicu za vrime njihovog puta, i mi smo odlučili pokušati...traže smještaj za nju na 3 tjedna, mirna je i draga i navikla na stan, molimo vas javite se ako ste u stanju pomoći maloj obitelji da nakon svega šta su prošli, barem ostanu zajedno." - poruka je Šibenskih šapa.
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. rujan 2024 15:36