StoryEditorOCM
ObalaDA TI SRCE PUKNE

Ivan Mateljan svjedočio je jutros nesreći na pruzi u Kaštel Lukšiću: Na istom mjestu je 2001. poginuo moj sin Marinko, a HŽ kaže da je sve sigurno!

Piše Diana Barbarić
6. veljače 2020. - 15:04
Kaštelanin Ivan Mateljan je jutros išao traktorom u polje, kad je naišao na stravičan prizor koji ga je podsjetio na najveću životnu tragedijuDuje Klarić/HANZA MEDIA

U jutrošnjoj prometnoj nesreći u Kaštel Lukšiću, kada je teretni vlak na relaciji Perković-Split naletio na osobno vozilo, stradala su dvojica muškaraca.

Obojica su prevezena na Hitni kirurški odjel KBC-a Split. Dobra je vijest da nisu životno ugroženi, a naročito kad se vidi u kakvom je stanju Fiat Stilo u kojem su nastradali, vozeći se preko pružnog prijelaza.

Nesreća se dogodila u 10.20, u Ulici Svih svetih, na potpuno istom mjestu gdje je prije točno 19 godina smrtno stradao mladi Marinko Mateljan.

Upravo je njegov otac Ivan Mateljan jutros išao traktorom u polje kada je vidio da se na kobnom mjestu opet dogodila nesreća.

- Moj Marinko je 2001. godine stradao na istom ovom prijelazu. Ovo nije prvi slučaj... Od toga momenta ništa se na ovom prijelazu popravilo nij...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. lipanj 2024 11:42