StoryEditorOCM
ObalaIMA LI KRAJA OVOME?!

Jeza u Baškoj Vodi, vozilo u zavoju probilo ogradu, mladić poginuo; pogledajte fotografije s lica mjesta

Piše Dalmacija SD
16. svibnja 2024. - 17:35

Oko 16.40 sati u Baškoj Vodi na državnoj cesti D-8 dogodila se prometna nesreća, izlijetanje vozila van kolnika, izvijestili su iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Na mjesto događaja uz policiju izišli su i vatrogasci te djelatnici Hitne medicinske pomoći (HMP).

Prema za sada dostupnim informacijama, jedna osoba je smrtno stradala na mjestu događaja, a dvije osobe su prevezene na pružanje liječničke pomoći.

Na mjestu događaja obavit će se očevid. Državna cesta D-8 u mjestu Baška Voda zatvorena je za promet, potvrdila je policija.

- Što se ovo događa danas, Bože moj?! Nakon one tragedije u Brnazama sada nova nesreća na Jadranskoj magistrali! Kao da se i ona morala baš danas dogoditi. Jugo je... Upravo su "proletjele" dvije hitne prema mjestu nesreće - javila nam se jedna građanka.

Prema prvim i neslužbenim informacijama, vozilo je sletjelo u provaliju i nije riječ o ilegalnim migrantima.

Naš fotoreporter Ivo Ravlić uspio je stići na mjesto događaja. Prema onomo što je vidio i neslužbeno saznao, vozilo je u zavoju udarilo i probilo zaštitnu ogradu, "bankinu", te sletjelo s kolnika pri čemu je vozač smrtno stradao, a dvije osobe su ozlijeđene. U vozilu je navodno bilo pet osoba, a poginuli je mladić.

Na Objedinjenom hitnom bolničkom prijamu KBC-a Split zaprimljeni su 57-godišnjak i 54-godišnjak nastradali prilikom nesreće u Baškoj Vodi. Stariji muškarac ima ozljede glave i u životnoj je opasnosti. Nalazi se u Jedinici intenzivnog liječenja Klinike za anesteziologiju. Drugi pacijent zadobio je lakše ozljede u vidu ogrebotina. Medicinska obrada je u tijeku, doznaje se iz splitske bolnice.

image
Ivo Ravlić/Cropix
image
Ivo Ravlić/Cropix
image
Ivo Ravlić/Cropix
image
Ivo Ravlić/Cropix
image
Ivo Ravlić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. svibanj 2024 12:52