StoryEditorOCM
Dalmacijanasilnik priveden

Brutalni napad u Zagori: 84-godišnjaku prijetio, udario ga šipkom, pa mu iz kuće ukrao veći iznos novca

8. siječnja 2019. - 11:51

Policija je zaprimila prijavu 84-godišnjeg V.I. koji je prijavio svog poznanika 24-godišnjeg M.J. Napadnuti je policajcima rekao da ga je 06.siječnja oko 18:00 sati u Labinu fizički napao njemu poznati muškarac.

Mladić je došao u njegovo dvorište, vozilom nepoznate marke te mu je prije napada uputio i prijetnje, te ga udario šipkom, bacio na pod. a nakon toga mu je iz kuće otuđio veći iznos novca.

Do krađe novca ne bi ni došlo da napadač nije čovjeka kojeg je ozlijedio nakon toga uveo u njegovu kuću, a ujutro kada se probudio 84-godišnjak je primjetio da mu iz novčanika fali osamnaest tisuća kuna. V.I. je rekao policajcima da nikakvih svađa i sukoba s poznanikom nema a nije bilo ni motiva napada.To je mislio u prvom trenutku dok sutradan ujutro nije vidio da mu nedostaje 18 tisuća kuna pa je motiv napada očigledno bio novac.

Policijski službenici su ubrzo nakon zaprimljene prijave pronašli osobu koja se povezuje s ovim događajem, isti je doveden u službene prostorije i nad njim će biti provedeno kriminalističko istraživanje. 84-godišnjaku je pružena liječnička pomoć, te je utvrđeno da je zadobio lakše tjelesne ozljede. Na mjestu događaja obavljen je očevid.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 16:11