StoryEditorOCM
Auto-motoOPSEŽNA OPERACIJA

VIDEO Uoči otvorenja Auto salona ‘Slobodne‘: evo kako vozila završavaju unutar trgovačkog centra u Splitu!

Piše AUTO-MOTO SD
24. listopada 2024. - 08:48

Sigurno ste mnogo puta naišli na glomazni automobil nasred hodnika trgovačkog centra i zapitali se kako uopće tako velika vozila uspiju proći kroz vrata te kako manevriraju po relativno uskoj površini.

Sinoć smo ekskluzivno popratili "operaciju" slaganja vozila u splitski City Center one i napokon dobili odgovor na vječnu zagonetku. Inače, ovo je sve bila priprema za današnje veliko otvaranje Auto moto salona u organizaciji Slobodne Dalmacije i City Centra one koji se održava već trinaestu godinu zaredom u najpopularnijem šoping centru u Dalmaciji.

Kako je sve skupa izgledalo nakon što su kupci napustili centar i koji su sve luksuzni automobilii zauzeli svoje izložbene pozicije, pogledajte u priloženom videu.

Vrata City Centra one bit će širom otvorena od 24. do 27. listopada za sve one koje zanimaju najnoviji modeli automobila. A toga je na ovom dinamičnom tržištu bilo jako puno, dovoljno je napomenuti da je čak 50 promocija novih modela u svijetu bilo samo tijekom rujna.

image
Slobodna Dalmacija

Predstavnici autokuća imat će svoje info-štandove i pružat će sve dodatne odgovore, pa svakako prođirajte do izlagača kojih će i ove godine biti u priličnom broju. Osim izloženih automobila nudit će se i drugi programi, od onih za najmlađe, pa do priče o sigurnosti u vozilima i vožnji djece.

image
Slobodna Dalmacija

Zato, od četvrtka do nedjelje, četiri dana su pred vama, kad god uhvatite vremena, pravac City Center one i guštajte u izložbi noviteta iz svijeta automobilizma.

image
Slobodna Dalmacija
image
Slobodna Dalmacija
image
Slobodna Dalmacija
image


 

Slobodna Dalmacija
image
Slobodna Dalmacija
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. listopad 2024 10:05