27424843
Naše delicije

Tommy predstavlja novi vizualni identitet brenda Delicato: tradicija i kvaliteta u svakom zalogaju

Piše PROMO
25. lipnja 2024. - 13:25

Tommy nastavlja svoju tradiciju brižnosti i ljubavi prema kupcima kroz brend Delicato, koji nudi vrhunske delikatesne proizvode izvornih hrvatskih i mediteranskih okusa, izvanredne kvalitete po super cijenama.

Svaki trenutak u životu je bitan, a Tommy, osluškujući potrebe svojih kupaca, omogućuje stvaranje uspomena i uživanje u vrhunskoj "spizi". Delicato je brend uz koji svaki trenutak može biti poseban – ali i cjenovno dostupan. S velikom većinom proizvoda koji čine vrhunski domaći suhomesnati proizvodi i sirevi, Delicato linija proizvoda donosi harmoniju okusa koja evocira mediteranski stil i pruža užitak za svaki trenutak, zadovoljavajući i najzahtjevnija nepca.

Delicato ima novo ruho!

Delicato proizvodi sada dolaze u novom ruhu, s novim vizualnim identitetom koji će osvježiti police Tommy prodavaonica. Kombinacijom boja i kreiranjem novog logotipa, Delicato je istaknuo svoje najveće prednosti – strast prema dobroj "spizi" te kvalitetu i svježinu samih proizvoda. Delicato nije samo hrana, već iskustvo koje se dijeli s obitelji i prijateljima, donoseći ljubav i tradiciju u svaki zalogaj. Kako bi kupcima pružio beskompromisnu kvalitetu i vrhunske namirnice, Tommy nastavlja suradnju s najboljim domaćim dobavljačima. Najveći među njima je Petason, poznata mesna industrija unutar Tommy Grupe, koja se uspješno afirmirala tijekom više od tri desetljeća kao jedan od najvažnijih proizvođača svježeg i kvalitetnog mesa u Hrvatskoj.

Za najzahtjevnija nepca

Širok asortiman Delicato proizvoda zadovoljit će svako gurmansko nepce te unijeti bogatstvo okusa koji će očarati i stvoriti nezaboravno gastronomsko iskustvo. Kvaliteta je za Tommy puno više od samog okusa – to je iskustvo koje se dijeli s obitelji i najbližima. Vodeći se misijom da se svakom kupcu omogući vrhunsku kvalitetu, više od 90% proizvoda je hrvatskog podrijetla te dolaze od domaćih dobavljača iz raznih krajeva naše zemlje. Od pancete koja je napravljena posebnim načinom sušenja na dalmatinski način do Dalmato sira koji nosi esenciju Dalmacije u svakom zalogaju, Delicato proizvodi pružaju jedinstven okus za svaki ukus. "Živjeti dobro znači odnositi se s ljubavlju, pažnjom i najboljom kvalitetom. Delicato proizvodi su stvoreni s pažnjom i posvećenošću prema tradiciji. To su naše delicije i naša robna marka!", poručuju iz Tommyja.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. lipanj 2024 20:50