<p>ZA SLOBODNU<br>
Split, 060624.<br>
Pazdigradska ulica.<br>
Salon automobila Auto Mall Split.<br>
Viator

Divovi autoindustrije postavljaju nove standarde

Piše Robert Radica
robert.radica@slobodnadalmacija.hr
Foto Vojko Bašić/Cropix
17. lipnja 2024. - 11:42

Splitska firma Viator već je dobro poznat “div” u autoindustriji. Kroz strateški pristup i kontinuiranu posvećenost kvaliteti već 18 godina uspješno odgovaraju na sve izazove na tržištu.

Održivost, sinergija, inovativnost i odvažnost kroz postavljanje standarda, neke su od temeljnih vrijednosti koje promiču u Viatoru.

- Posvećeni smo pružanju visoko personaliziranog pristupa - započinje Damir Didić, prokurist firme, te nastavlja:

- Omogućavamo mobilnost brinući pri tome o specifičnim potrebama svakog klijenta. Koliko smo i sami strastveni u ovome što radimo toliko želimo tu strast podijeliti s klijentima pružajući im osjećaj zadovoljstva, individualnosti i bezbrižnosti.

Naša priča nikada nije bila samo o pružanju mobilnog sredstva - pričamo o maksimalnoj dostupnosti kroz ponudu kratkoročnog najma pod brendom Last minute rent a car i dugoročnog najma pod brendom Viator drive.

Flota sadrži veliki broj vozila s više od 20 marki i preko 100 različitih modela vozila. Ove godine smo napravili korak dalje kroz dodatno povećanje raznolikosti flote. Pojačali smo luksuzni segment uvođenjem marki Porsche, Abarth, Alfa Romeo te pojačali segment vozila s automatskim mjenjačem, a sve to osluškujući želje i potrebe naših klijenata.

- I ove godine nam je u fokusu digitalizacija, kako poslovnih procesa tako i korisničkog iskustva. Trenutno smo u razvojnoj fazi uvođenja dodatnih funkcionalnosti u poslovnicama, posebice onima koje se nalaze na frekventnim lokacijama, čime želimo klijentima omogućiti što kvalitetnije i jednostavnije iskustvo beskontaktnog najma korištenjem self check in opcije.

- Ono na što smo također fokusirani, a čini nas posebno ponosnima je kontinuirana briga o lokalnoj zajednici. Aktivno kroz donacije podupiremo rad humanitarnih udruga, zdravstvenih i obrazovnih sustava. Ove godine smo opremili informatički laboratorij u sklopu Ekonomskog fakulteta u Splitu. Studentima smo također pružili mogućnost stručne prakse kroz stručno mentorstvo naših djelatnika, što je u konačnici imalo više pozitivnih ishoda kada pričamo o ulaganju u obrazovanje i daljnje zaposlenje.

V.B. Auto osvaja novo tržište

V.B. Auto kao Viatorova sestrinska firma, postao je sinonim za pouzdanost u prodaji i servisiranju vozila. U početku fokusiran na prodaju rabljenih automobila, V.B. Auto je brzo proširio svoju ponudu, uključujući servisiranje vozila, limariju i lakirnicu, postavši ovlašteni Opelov servis.

Sada, u sklopu svoje strategije širenja, V.B. Auto uvodi na tržište marku Geely, poznatu po inovativnim i visokokvalitetnim automobilima. Ova vodeća marka, koja je stekla međunarodno priznanje, predstavlja značajan dodatak ponudi V.B. Auta, omogućavajući klijentima pristup suvremenim vozilima s naprednom tehnologijom.

Auto Mall Split - novo mjesto ugodne kupnje

- U nastojanju da osiguramo potpunu uslugu, cijela priča je ove godine dobila novu dimenziju kroz premium brend Auto Mall Split koji donosi novu dinamiku na tržište automobila, nudeći ljubiteljima marki Citroen, Fiat, Fiat Professional i Jeep širok izbor vozila. Kao novi brand, Auto Mall Split se ističe posvećenošću kvaliteti, luksuzu i vrhunskoj usluzi - naglašava Ante Grubišić, direktor Auto Mall Splita te nastavlja:

- Klijentima sada nudimo mogućnost odabira najnovijih modela i tehnološki naprednih automobila, čime Auto Mall Split potvrđuje svoju poziciju stručnjaka s visokim standardima u automobilskoj industriji.

Osim toga, Auto Mall Split impresionira i ponudom rabljenih vozila, s posebnim naglaskom na novijim vozilima s niskim kilometražama. Tvrtka također raspolaže jednom od najvećih flota u luksuznom segmentu, što je čini nezaobilaznom adresom za sve koji traže vrhunsko vozilo. Kroz ovaj sveobuhvatan pristup tržištu, Auto Mall Split gradi povjerenje kupaca kao pouzdan i kvalitetan partner, što dodatno učvršćuje imidž lidera u autoindustriji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. lipanj 2024 23:32